CNT RS Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar şimdi bir clio rsle denemedim zaten bursada bir tane daha var cihan arkadaşım da f4r rumuzlu o yüzden böyle bir fırsat minimum düzeyde:) doğrudur wımmer 8000 rmp yazılım ama sıkıntı 7000 ila 8000arası değil zaten 5,500rmpden sonra 3.vites bir nebze iyi 4. Vites devri bulması yani 150den sonra ağır hızlanma başlıyor. Denediğim araçlar bir 185bg 306gti headers düz boru otto spec ve filtre vardı onunla rollde 2 de açıyorum arayı 3de yanyana kalıyoruz 4 yaptığımda uzuyor gidiyor yani. 2.araçta saxo vts onla ugrasmıslar baya da arkadas soylemiyor fazla bildiğim specleri chips,headers düz boru ss sonda,kapak port polish varmış ,kn filtre kit, gaz kelebeğini aldırmışlar falan filan. Rollde direk başlamamızla adam koyuyor gidiyor yani bu kadar fark olamaması lazım diye düşünüyorum bu da rs yani normal bir şey değil ki :)
sanki aracımı yüksek devirlerde sıkan bişeyler var gibi turbo sesi gibi tıss diye ses çıkartıyor.çok yüksek değil ama kulağım iyidir motor konusunda bunu hissediyor duyuyorum yani. Bu arada aracımın egsoz bilgiside : Headers tan sonra düz boru bir 20cm kadar sonra gerisi arkaya kadar ss tir.