Elinde foto olan varsa paylaşalım. Giden varsa aramızdan hemde bilgilendirsin maliyetini vs eminim forumdan bi çok kişi gitmek istiyodur. Yaza doğru bi toplanıp gitsek mi :)
Printable View
Elinde foto olan varsa paylaşalım. Giden varsa aramızdan hemde bilgilendirsin maliyetini vs eminim forumdan bi çok kişi gitmek istiyodur. Yaza doğru bi toplanıp gitsek mi :)
phorshche gitmişti bitane gri renk eski kasa sahibi rizeli :)
E30 gitti.
bmw formundan giden çok olmuştu benim de hayalim gitmek konuyu takip teyim faydalı olacak gibi banada :D e30 m3 bide sarı bi bmw gitmişti
F430 yıkım olmuş valla
Konu güzel keşke binlerce fotoğraf paylaşılabilse şu konuda.
s2000 gitmişti mehzentin arabası
imkan olunca neler oluyor yahu...
Giden cok var cevremden.
E30-46-92
F360-430-599
993-996-997tt
Z3-z4-Z8
M5-6 vs...
Hatirladiklarim bunlar,dahada olmali.
Ben 4 arkadasimla 26-28 Nisan arasi Ring'deyim. Official Track Day var Cuma,pazarda pistteyim Subaru Brz ile....
Vallahi forumdan saglam birileri gidelim derse gidelim. İki senedir gitmek istiyorum nasip olmadı. 1 hafta bile ilaç gibi olur.
tr den giden hiç videosu olan varmı peki ?
ben gittim ancak izlemeye :D
maliyetler hakkında da bilgi verebilirmisiniz gitmeye kalksak ne kadar masraf yapmamız gerekir
Biz 14 yada 16 gündü tatil yaptık resmen italya fransa hollanda almanya gezdik o yüzden sadece piste git gel ne kadar tutar bilmiyorum :)
bmw forumundan gidenler borusan aracılığıyla gitti diye biliyorum ben sarı bi z3 ve e30 m3 gitmişti galiba.