Evlenip balayına buralara götürmek lazım kızı. gelmişken bir ringe de uğrayalım desek sıkıntı çıkmaz :D
Ringe yakın balayı yapılacak yer var mı :D
Printable View
Ooow Ebam tırları bile orda :)
O piste gidipte hakkini vererek kullanip kaza yapmamak zor en azindan benim icin. Ziplamali hoplamali yerler cok gaza gelip keskin viraji unutmak var:) her ne kadar sabah aksam gt5 te ring donsekte gercekte zor bir pist bence heleki 5-6 tur donersen dermanin kalmaz valla. Birde kendi aracinla gittin allah korusun patladin o araba nasil geri gelicek buraya?
6000 euro dan sonrasini sigorta karsiliyor.
Kendi aracinla kaza yaptiginda,cevreye ve diger araclara verdigin zarari oduyorsun.
3 tur ideal,sonra dinlenmek gerek. Track day ler zevkli,sadece gazlamak isteyen ve tecrubeliler geliyor.Kalabalik olmuyor halk gunu gibi.tek sorun psikopatlarda pistte.
Ring de hakkini vermek icin 100'un ustunde tur atmak gerek.
E36 Z3 M
hacı m3 :D
Surdan birisi on ayak olsa da guzel bir tur duzenlese ne guzel olur.
makarasına bi tane turubo kuş seriri ile gitmek lazım pist aracı gibi hazırlayıp :D
güzel konu :)
güzel video ve fotoğraflar geliyor... imkan olsa da bizde gitsek valla :)
G27+GT5 ile havamizi almaya calissakta nereye kadar:)Bende cok istiyorum gercekte ringi donmek bakalim kismet.
Sarı z3 m 5 ten 4 e çekerken araç 2 ye geçmişti ve spin atmışlardı. Tecrübe ve soğukkanlıklıkla sadece arka tampon köşesi çizilmişti :)
O ring macerasının konularıda güzeldi, detaylı anlatım vardı video ve fotolar ile gitmiş kadar oluyorduk :)
nasıl özendim şimdi ha :D
konuyu görmeden önce hiç böyle bi isteğim yoktu burayla ilgili konuyu okuyunca iştahım kabardı :D gerçekden gitmeyi istedim
Bilinçaltımın düşmanı bu konu.. Ben diplere attıkça, yeni mesajlarla tekrar giriyorum, üstlere çıkıyor :)
manta 400 yada ascona 400 le 5 10 tur attırsınlar bana alman hükümetinin ajanı olim ya ole bi isteğim var anlatamam he:D