İzmir Buca'dan Gaziemir otobanın cıkarken dün gece 12 sıralarında siyah bi s2000 patlamış plakasını bilmiyorum ordan gecerken olaya sahit oldum sadece 20 yaşlarında bi genci altına almış durumu agrımıs varmı detaylı bilgisi olan ?
Printable View
İzmir Buca'dan Gaziemir otobanın cıkarken dün gece 12 sıralarında siyah bi s2000 patlamış plakasını bilmiyorum ordan gecerken olaya sahit oldum sadece 20 yaşlarında bi genci altına almış durumu agrımıs varmı detaylı bilgisi olan ?
Bir haftada ikinci s2000.
Yağışlı havada ekstra dikkatli olmak lazım, inşallah kimseye birşey olmamıştır.
İnşallah ya vurduğu genc hala yogun bakımdaymış
neden bu kadar dikkatsiz kullanıyolarki yağmurlu havalarda anlamıyorum :( inş önemli bişey yoktr
İns iki tarafdada bisey yoktur
Allah allah ya bu sefer kim acaba, Buyuk gecmis olsun..
inşalllah kazada ağır bir şey olmaz çok üzülüyorum bu tür haberlere
ben kaz ayapmadıgıma göre benden başka izmirde 2 kişide daha s2000 var birisini orta yaşlarda biri kullanıyo diğeride honda terakki den birinin fotoraf yokmu gazetede falan çıkmadı sanırım
Yoğun bakımdaki kişiye acil şifa versin allah :(
İnşallah durumu iyidir :(
İnşallah :(
Balçovaya giden otobanda saat 14 30 gibi beyaz ek sedan bariyerlere vurmuştu, önü açılmıştı , yaralı yoktu sanırım . Allah herkesi kazadan beladan korusun dikkat etmek gerek .
bu ne yaw bu kacıncı s2000 kazası :( yenı gelen araclarla tahmını 8-9 tane s2000 var ızmırde..huso 2 hafta once sattı arabayı,bızım tayfada bı avukatta bırde bende var
gecen bır konuda huseyın yazmıstı ztn konuyu bulamadım sımdı,demek uzerıne daha gelende var,Allah yardımcıları olsun umarım kotu bırsey yoktur :s