Merhablar, 2006 model E200 üm var. İstediğim, orjinal teybine aux çıkışı yada İphone 5 kablosu bağlamamız mümkün müdür? Mümkünse ne kadara mal olur? Teşekkürler
Printable View
Merhablar, 2006 model E200 üm var. İstediğim, orjinal teybine aux çıkışı yada İphone 5 kablosu bağlamamız mümkün müdür? Mümkünse ne kadara mal olur? Teşekkürler
kaset çalar yok di mi merçoda :D
cd changer çıkışını usb/sd card / aux çıkışına çeviren kitler var.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...56001831/detay
model olarak uyarmı seninkine bilmem , ilanla bir alakam yok :)
Kaset yok, cd var ondada track oluyo a....:D:D. zırt pırt cd yapmaktan gına geldi, minibüsçü gibi sağ kapı cebinde bi tomar cd var. Toplasan 60 şarkı çıkmaz içlerinden:D
C4 e ilk haftası aldım ama verim alamadım , bi çalıştı bi çalışmadı..hiç memnun kamadım.Ama benimle ilgili bi istisna olabilir.
tesisatçıya git teybinin arkasında aux çıkışı olması lazım ordan öne aux çıkışı çeker istersen orjinal bir aux parçasıda alabilirsin ben almışdım eski vectramda daha yeni bir arkadaşa aldık super b vw grubunun aux aparatını kolçağın iç kısmına taktık çok da orjinal oldu ve görünmüyor kolçağı açdınmı görünüyor zaten orjinal çoğu markadada öyle oralarda oluyor..
Abi pek kesip bicsin istemiorum, uzuncana bi kabloyu torpido gozunden uzatabilirim diye dusundum ama, bakalim yinede tesekkur ediyorum
kesme biçme yok zaten fazla bir şey resimdeki gibi oluyor
http://www.team-bhp.com/forum/attach...play6-aux1.jpg
şu tip bir parça alırsın istediğin yere taktırabilirsin..
http://binekarac.vw.com.tr/vwSozluk/...831_AUX-IN.jpg
E tabi montaj yapilirken teyp sokulcek orta konsol sokulucek. Isinin ehli bi yer ariyorum, tirnagini kirdiktan sonra aa abi bu kirildi git surdan yenisini al demesinde:)
o kadarını düşünüyorsan hiç elleme aracına :) aracına normal arkadan bir kablo bile çekdiricek olsan aynısını yapıcaklar :)
abi risk var tabide, kaba tabirle anasını bellemeden yapsın istiyorum:D bide ne kadar mal olur tahminin var mıdır hiç?
her yerin ücretlendirmesi farklıdır ama piyasada ismi olan işçiliği nazik güzel yapan yerler belli bu froumdada aratırsan bulursun konusu açılmışdı
Ben 2 yılı aşkındır sorunsuz kullanıyorum audio system marka olanını, arkadaşımda da usb de okumamazlık yaptı, yolladı direk değiştirdiler hatta :)
bundan varsa arabaya göre Arda, düşünmeden al, iphone u da usb den bağlayıp kullanırsın yada 2 tarafı 3.5mm lik erkek jack ile de çalıştırabilirsin.
Kanka Bostanci Sanayi'de Mert elektronik var, illa isinin ehli olsun diyosan bi konus. Ama oyle aman aman iscilik gerektiricek bi olay yok buyuk bi ihtimal teybin arkasinda aux cikisi vardir kabloyu ceker hallederler. Audio System'in aparatini bikac arkadas kullaniyo pek problem cikardigini falan duymadim
Ne taraftasınız,sizi türkiyede sayılı bir kişiye yönlendiricem:)
Mert sağolasın kanka, uğricam:)
meganes, çekmeköyde oturuyorumda, usta iyi olsun istanbul il sınırları içinde her yere giderim:)
teyibin modeli nedir?
forumda stp nickli bir arkadaş var bu işlerle uğraşıyor bir ona sor istersen görürse yazar zaten.