ne içiyor bunlar anlamıyorum :)
Crazy Side ways 200km/h
Printable View
ne içiyor bunlar anlamıyorum :)
Crazy Side ways 200km/h
Gram akıl,mantık ve beyin yok. Bir düşseler müslüm gürses'ten paramparça :D
Herifler kelle koltukta yaşıyor :D
spastik gazetenin çocukları.ölmeyi bayılmak sanıyolar
Harbi sasirmis la bunlar:)
Araplar için bile fazla olmuş bu olay. :D
gerizekalı bunlar harbiden ya
inanmayın arkadalşar gerçek arap değil bu ,kask takmış. :D
sanırım bu hareketler cehaletin yol açmış olduğu cesurluktan kaynaklanıyor olabilir...:D:soru:
Çokda abartı bişey değil 1000cc'lik motor kullanan herkesin şehir içinde yapabileceği ( Ama yapmaması gereken ) işler :)
Bildiğimiz Power slide işte bu :D tabi bi kaç level üst'de gidiyor adam :D
Volume 81
1000cc lik motor vereyim sana yapta bizde izliyelim mahrum bırakma bizi
herkes yapabilirmiş ya
yaptınız yine
Videoya gelince ben çok beğendim valla helal olsun kaymak asfaltta o süratte muhtemelende bitik lastikle iyi cesaret
şaşırmış bunlar :D
Adam vücudunu çok iyi kullanıyor..
Herkes derken 1000cc'lik racing'i kullanan herkes :)
1000'lik makinaya binip şehir içinde ayakta zor tutan adam yapmaya çalışırsa 30 saniyeye kalmaz patlar bir yere hakkıyla racing kullanan biri yapabilir dediğim gibi adam sadece bir kaç level üstte gidiyor :)
Bu adamın yaptığı bence kat kat daha fazla beceri ve tecrübe istiyor :)
https://www.youtube.com/watch?v=Vc-z8KtAQRU
çok basit bişey g.tümle yaparım gibi anlaşılmasın sadece çok fazla örneği var stunt konusunda aşmış adamlar var onun yanında bu çokda sorunlu gibi gelmiyor sadece :)
Valla ciddi cesaret ve yetenek işi. Herif az daha arabayı arkayı vuruyordu. Vursaydı çok vahim şeyler olurdu.
1000 cc yi bırakın ben 750 cc yamaha exup ile bu hareketin alasını yapıyordum. makina cigerli oldugu sürece ve sürücüde deneyimli ve pro ise yapılabilir. acemiler yapamaz.
efet bı konuda bence haklısın ama stunt un yaptı hareketler ciddi hakımıyet ıster ama dusunce veyahut yapamayınca kolay kolay bıse olmaz ;) bu arap bence stunt dan daha cesaretlı stunut un yaptıklarını yapmak yetenek. bu adamın yaptıgını yapmak bence cesaret ister :icon_tup:
hilmi abiye %100 katiliyorum.. 1000cc motorsikleti oyle bi yolda hakimeyet kurmak o hizla zordur.. bu tarz racing motorsiklete binmeyenler icin evet kolay hareketler.. ben 600RR'la bu tarz bi asfaltta salaklik yapip ilk gaz acinca yere yapismistim.. o gunden sonra dikkat ederim.. helal olsun adama deli cesareti var lakin adamda iyi suruyor..