ne içiyor bunlar anlamıyorum
Crazy Side ways 200km/h
ne içiyor bunlar anlamıyorum
Crazy Side ways 200km/h
Araplar için bile fazla olmuş bu olay.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Çokda abartı bişey değil 1000cc'lik motor kullanan herkesin şehir içinde yapabileceği ( Ama yapmaması gereken ) işler
Bildiğimiz Power slide işte butabi bi kaç level üst'de gidiyor adam
![]()
Volume 81
1000cc lik motor vereyim sana yapta bizde izliyelim mahrum bırakma bizi
herkes yapabilirmiş ya
yaptınız yine
Videoya gelince ben çok beğendim valla helal olsun kaymak asfaltta o süratte muhtemelende bitik lastikle iyi cesaret
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Herkes derken 1000cc'lik racing'i kullanan herkes
1000'lik makinaya binip şehir içinde ayakta zor tutan adam yapmaya çalışırsa 30 saniyeye kalmaz patlar bir yere hakkıyla racing kullanan biri yapabilir dediğim gibi adam sadece bir kaç level üstte gidiyor
Bu adamın yaptığı bence kat kat daha fazla beceri ve tecrübe istiyor
https://www.youtube.com/watch?v=Vc-z8KtAQRU
çok basit bişey g.tümle yaparım gibi anlaşılmasın sadece çok fazla örneği var stunt konusunda aşmış adamlar var onun yanında bu çokda sorunlu gibi gelmiyor sadece![]()
Valla ciddi cesaret ve yetenek işi. Herif az daha arabayı arkayı vuruyordu. Vursaydı çok vahim şeyler olurdu.
1000 cc yi bırakın ben 750 cc yamaha exup ile bu hareketin alasını yapıyordum. makina cigerli oldugu sürece ve sürücüde deneyimli ve pro ise yapılabilir. acemiler yapamaz.
Turbo Rider
Yamaha 1000r
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
hilmi abiye %100 katiliyorum.. 1000cc motorsikleti oyle bi yolda hakimeyet kurmak o hizla zordur.. bu tarz racing motorsiklete binmeyenler icin evet kolay hareketler.. ben 600RR'la bu tarz bi asfaltta salaklik yapip ilk gaz acinca yere yapismistim.. o gunden sonra dikkat ederim.. helal olsun adama deli cesareti var lakin adamda iyi suruyor..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)