dun ufak tefek yanlis anlasilmalar ve atarlasmalar sonucu yapilan deneme ve sonucu.. sozunu tutup geldigi icin cooperin sahibi guzel kardesime ve arkadaslarina tessekkur ederim
devo astra gsi & cdu cooper - YouTube
Printable View
dun ufak tefek yanlis anlasilmalar ve atarlasmalar sonucu yapilan deneme ve sonucu.. sozunu tutup geldigi icin cooperin sahibi guzel kardesime ve arkadaslarina tessekkur ederim
devo astra gsi & cdu cooper - YouTube
devo kardeşim maşallahhhh.
Maşallah devran her zaman gikibi zımba
Maşallah abi astra hep formunda
İkisine de maşallah astra zımba :icon_tup:
Kamera acisi tam yerinde olmus masallah devran abi :)
Massallah bekliyodum bu videoyu:) cooperda neler oldugunu bilen?
Astra 3 tik fazla gelmis coopera, masallah kankacim emeginize saglik
maşallah devo :)
Maşallah araçlara. devo biraz basınç kısmalıymış bu deneme için :)
Devran dun kac tane astra kullandin biz anlamadik ? Hangi arac senin ?
41 U olan mi diger tamponsuz olan mi ?
Maşallah araçlara Devo hep formunda
Madem 41 u devranin araci baska arabayi kullanirken ki videoyu koymak dosthane denemeye sigiyormu?
Bu video 41 tm mi dv mi ne tamponsu aracin icinden cekildi. 41 u ile olan denemeyi ekliyorum cooper kafa farkiyla onde ;)
Kendi arabanla olanlari koyarsan sevinirim
O araca ayrica da masallah.. gercekten gaddar yuruyor
Maşallah iki aracada devranın astra biraz fazla olmuş coopera devran kardeşim denemediğin araba kalmadı piyasada artık;)
Devran ben ilk gectin diye tebrik ettimde burda dostane deneme yok tamponu sokuk olan araba senin degil 41 U ile denemenizin videosu var adam onunde yuruyo otobanda durup durup araba degisiyosunuz arkadasinin arabasina masallah cdu ya 3 boy kadar cikiyo ama senin araban o kadar yurumuyo
Simdide yeni moda bumu
Olmuyosa deistir :D basligada kendi plakani yaz ve beklenen video :) ben bunu beklemiyodum
Kerem su devranin kendi arabasiyla olan videoyu at ben boyle bise beklemiyodum ya bide kendi araban diye bu videolarin atyosun karsindakileri aptal yerine koyma ayiptir