-
Allah Belanızı Versin !
Allah Belanızı Versin ! Tek yorumum budur bu hebare ve videoya....
İçip, çekip köpeği dövmek tecavüz etmek öldürmek ??? OHA
Bu nasıl erkeklik, delikanlılık, insanlık hay sizin sülalenizi S..............!
Silivri'de kpek katliam! | GAZETE VATAN
Silivri`de köpek katliamı!
Arkadaşlar bu olaya duyarszı kalmayalım... HAYTAP'a destek olalım...
Siivri Belediyesine mail atalım
http://www.haytap.org/
http://www.silivri.bel.tr/beyaz/basv...svuru_form.php
-
-
ister ceza yazsınlar farketmez ama dayanamıcam bunları yapanların alayı ****** cocugundan başka birşey degil Allah belasını versin inşallah hepsinin..!!! kanı bozuk şerefsizler
-
Harbiden tepkisiz kalmayalım... Yukarıda verdiğim linklerden tepkinizi paylaşın lütfen ya....
Bu şerefsizler aramızda dolaşıyor insan suretiyle
-
Yapanı bulup sıkacaksın ölücek hapise mapise gerek yok.
Bir kap yemek versen günah o.ç larına
-
yazık günah nasıl insan bunlar
-
haberi okuyunca videoyu izleyemedim yüreğim kaldırmaz diye.Allahlarından bulsunlar
-
Ne haberi okuyabildim ne videoları izleyebildim....
böyle adamın ölüsüne bir tas suyu verenin an... av...
-
Dunyadaki en tehlikeli varlik insan ne yazikki. Yaziklar olsun.
-
tüylerim ürperdi bunu yapanların bulunup aynısını onlarada yapmak gerek başka adam olmaz kansız şerefsizler
-
sadece insan evladı için değil hayvanlar için bile idam gelmeli.
-
bu nasıl iştir ya adam olsalar insan olsalar bunları yapamazlardı zaten keşke bulunsa yapanlarda aynısını onlara yapsalar
-
Afrikaya masai mara savanlarında açık bir alana götürüp bırakacaksın helikopterle, geri döneceksin..
Orada bari aslanların karınları doyar bir işe yararlar..
Ülkeyi böyle şerefsizlerden temizlemek gerek.. Temizlik imandan gelir misali..
-
Size insan diyenin ben ...............! Bunları münasip yerlerinden asmak lazım.
-
Bu sadece habere çıkmış kısmı, iş yerimizin etrafı (hadımköy) böyle bırakıp terkedilmiş 10larca köpek var hepsi burda hastalıktan , açlıktan ölüyor. Silivrilere gitmeye gerek yok yani bu manzara için.
-
Allah belalarını versin inşallah.
Bu şefersizlerle aynı havayı soluyoruz maalesef...
-
Allah bin türlü belalarını versinler bu canlılara böyle davrananların sadece köpeklere değil diger hayvanlarada bunu yapanları yaşatmamak gerekli !
-
Bunları yapanın ben taaaa yedi cedini......
-
Aşşağılık, adi şerefsizler!! Allah yatakta ölmeyi nasip etmesin size, onun bunun çocukları!!!