Devran harikasın kanka.Bu konuda sana yorum yapmaya gerek yok zaten düşüncelerimizi sen biliyorsun.Özüne döndün :) yaptığın bu temiz işçilik için kocaman MAŞALLAH :)))) :icon_tup:
DEVO ASTRA GSİ İSTANBULPARK (İN CAR) - YouTube
Printable View
Devran harikasın kanka.Bu konuda sana yorum yapmaya gerek yok zaten düşüncelerimizi sen biliyorsun.Özüne döndün :) yaptığın bu temiz işçilik için kocaman MAŞALLAH :)))) :icon_tup:
DEVO ASTRA GSİ İSTANBULPARK (İN CAR) - YouTube
Bu kadar kopması kötü değil mi ?
pilotaj iyi , video için teşekkürler
bu pistler keşke sürekli açık olsada tüm stresimizi burada atsak..çok iyi tebrikler arkadaşa.
hakkını vere vere gitmiş ;)
maşallah sürüş zevkli olmuş :)
videodan belli oluyor zaten isteyerek kopardığı valla helal olsun araca da maşallah sonuna kadar keyifle izledim
Bende de var bi tane ufaktan videosu. Ekleyebilirsem paylaşacağım :)
düzlüğe girişini izlemek çok keyifliydi. Allah kaza bela vermesin cümlemize.
Maşallah çok güzel olmuş gerçektende emeklerinize sağlık.
Tam rwd maşallah :)
Vites yolu çok uzun bu gsi larda, 3 ten 4 e 20 cm mesafe var :)
otodrom zamanlarından kalma güzel videolarıda var :) eskiler güzeldir..
Keyifle izledim... :)
Massallah kanka ayagina saglik
devran valla suanda keyifle izledim yanında otururken çok keyifli oluyor :)
trübinlere eğlence kattın ;)
canlı canlı yanlamasını ve sonrasında kesiciye girmesini izlemek gerçekten harikaydı MAŞALLAH hem arabasına ve kullanana gözlerimiz bayram etti sayesinde haziran 2'de tekrar aynısını bekliyoruz inşallah bir aksilik çıkmaz ve kısmet olursa :)
Maşallah Devo keyifle izledim
Valla çok çok keyifli olmuş elinize, kolunuza ve ayağınıza sağlık :)
eksik olmayin beyler valla ozlemisim pistleri heleki f1 pisti olunca hakkini vereyim dedim stres attik zamana kosturmadim keyfini cikardim baktim seyirci action istiyo okadar insan duz gecen arabalari e5 tede goruyo:) ayri bi renk kattgmi dusunuyorm guzel dilekleriniz icin tesekkurler
Maşallah Devran abi pilotajın süpermiş.