Takvimdeki en mesur pist , dunya sosyetesinin akin attigi ve partilerin bol oldugu takvimdeki en renkli ilgi ceken yaris ama gel gelelim pist in dar olusu gecisin cok zor olusu yarislari genelde uyuklatarak gecilen bir yer :) kisaca normal sartlarda her zaman *****i yarislar olur .Umarim yagmur magmur bisi olur biraz karistirir olayi.
100 puanlik soru Ne olucak bu Burak'la Nicole Scherzinger gizli kacamaklari Lewis bi duyarsa ilk hangisini keser ?
20-05-2013, 19:31
Kahn23
Dünyanın en güzel yarış pisti.
Ecclestone gelecek yıllarda özellikle Japonya'da sokak yarışı yapılacağını söyledi. Bence bu tarz değişikliklere ihtiyacımız var.
20-05-2013, 19:38
bason
Bence en prestijli ancak en berbat yarış pisti...:D Genede Valenciadan zevklidir...:) Mercedesler pole için en büyük aday.:) Yarış için kestiremiyorum sürprizlere açık bir yarış duvarlar çok yakın lastikler çok çabuk aşınıyor tehlikeli olabilir. Lotus sevmiyor şikan ve yavaş virajları Lotusların pek varlık gösterebileceğini sanmıyorum belki ilk 5 içinde olurlar ama çok zorlanacaklardır.:)
20-05-2013, 19:39
Eriador
Suzuka gayet iyi bir pist bence degisiklige gerek yok hele hele cadde pistlerinin *****i oldugunda hatirlarsak ( Monaco ole , Valecina girdi oda berbatti yanlis hatirlamiyorsam Singapur da cadde pistti gorsellik olarka harikada yarislar vasatti ? ) hic gerek yok bence
20-05-2013, 19:42
bason
Sokak yarışları da zevkli olabilir de iyi bir mevki seçmek lazım. Londra (Ya da NY olabilir???) cadde pisti muhabbeti dönüyordu hatta gece olacaktı sanırım o mevzu ne oldu?
20-05-2013, 19:43
Eriador
Gecise uygun bir bolge secilce guzel olurda daracik yollarin oldugu paso sikanlardan olusan yerler bayik olur.NYC de bunun icin calismalar vardi ama taze bi haber yok
20-05-2013, 19:52
bason
Aynen Amerika da ki indycar serisinde bazı yarışlar görmüştüm, cadde pistiydi ama geniş geniş filan güzeldi. O tarz bir şey benimde demek istediğim. Bu arada Mercedesler pist durumundan dolayı çok geri kalmazlar diye düşünmekteyim. En azından podyum da bir basamak elde edebilirler diye düşünüyorum.:D Bu arada bir güncel diyelim Pirelli lastikleri tekrardan değiştirecek fakat bu güvenlik amaçlı yapılacakmış. Silverstone den itibaren daha farklı lastikler göreceğiz çok büyük farklar olmayacakmış. Bu hususta FİA nın direktifleri bu yöne itmiş Redbull çok kulis yapıyor baskı uyguluyor ama boş işlerle uğraşıyorlar. Lastiklerden canı en çok yanan takım Mercedes bu kadar ses çıkartmıyor tebrik ediyorum.
20-05-2013, 20:00
Eriador
RedBull'un aglamalari bayginlik verdi , Ferrari'den cok cekiniyor olmalilar ki baya bi panik halindeler.Mercedes dunyanin farkinda degil sessiz kalmamalarina sasirmamak gerek :P Genel olarak baktigimizda en guclu arac Ferrari gibi ama gecen senede RedBull boyle baslamisti sonra bir attilar gene zirveye cikmislardi bakalim tehlikeli kel ( Newey ) bu senede sapkadan tavsan cikartabilcek mi ?
Mercedes gene onlerde bile olsa pitlerde sira kaybederler gibi geliyor.
Gecen yaris unuttuk Nostradamus kosemizi :)
Pole : Vettel
Yaris : Massa ! ( agir fanteziler yapiyorum )
ilk pit : Rosberg
ilk gecis : Hamilton
Bonus : Acik ara Burak i keser...
20-05-2013, 20:04
bason
Pole: Rosberg.
Yarış: Alonso.
İlk pit: Rosberg.
İlk pist üstü geçiş: Alonso.
Bonus: Raikonen kazansa ne iyi olur.:D
20-05-2013, 21:43
eleanor
pol hamilton
kazanan mark weber
ilk geçiş balonso
ilk pit hamilton
içimden böyle geldi sanırım.pist mercedeslere çok uygun.massa da ilk 3 de olabilir gazı aldı valla.sabırsızlıkla bekliyoruz.
23-05-2013, 07:04
levent
pol : weber
win : alonso
ilk geçiş : massayı geçerler o kesin :D ama vettel becerir bence
ilk pit : hamilton :D
bonus : nicole bizim olsun, hamiltonla burak birbirini yesin :)
bu arada ben keyifli bir yarış olacağını düşünüyorum :) yayın saati ve netten online izleyebileceğimiz site de şimdiden verilirse çiçek gül bira cips efsane olur pazar günüm :D
23-05-2013, 11:16
eleanor
Alıntı:
levent Nickli Üyeden Alıntı
pol : weber
win : alonso
ilk geçiş : massayı geçerler o kesin :D ama vettel becerir bence
ilk pit : hamilton :D
bonus : nicole bizim olsun, hamiltonla burak birbirini yesin :)
bu arada ben keyifli bir yarış olacağını düşünüyorum :) yayın saati ve netten online izleyebileceğimiz site de şimdiden verilirse çiçek gül bira cips efsane olur pazar günüm :D
yasak değildir umarım ama burda her hafta canlı yayın yapılıyor
23-05-2013, 17:07
eleanor
nico rosberg antremanlarda birinci gidiyo arkasında hamilton var yarış zevkli olucak bence
23-05-2013, 17:48
997TT
Bu lınke tıklayınca yıne dns ayarları gıbı seyleı ellememız gerekıyor mu?
23-05-2013, 17:55
eleanor
Alıntı:
997TT Nickli Üyeden Alıntı
Bu lınke tıklayınca yıne dns ayarları gıbı seyleı ellememız gerekıyor mu?
hayır herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok
24-05-2013, 12:43
initial-D
il piti ve ilk geçişi hamilton yapar muhtemelen.lastiklerin anası ağlayacak burada çünkü.yarışta çok zevksiz olacak gibi.hava güeşli gözüküyor çünkü
25-05-2013, 13:36
997TT
Yayında Fransızca bır program var,sıralamaya gecıcek degıl mı?
25-05-2013, 13:38
eleanor
Alıntı:
997TT Nickli Üyeden Alıntı
Yayında Fransızca bır program var,sıralamaya gecıcek degıl mı?
ben dsmarttan takip ediyorum abi sıralama saat 14:50 de başlayacak dsmartta başladığında haber veririm 13 dakka kaldı.bekleyelim olmassa 05322809899 dan beni arar iseniz başka bir link bulayım sizler için.pc basında olmayabilirim ararsanız daha zamanında yazabilirim.
25-05-2013, 13:40
eleanor
bu arada sıralamaları kaçırmak istemeyen arkadaşlar işyerimdeyim.zeytinburnu yenidoğan mh. 48. sokak no:124 herkesleri beklerim yemek çay servisi mevcut.yakın olan buyursun gelsin arkadaşlar.