Butun aksiliklere ragmen 2 seansi cikarttik. Ilk videoda pek Mehmet le karsilasmadik ama ikinci video da iyi goruntuler ve sonlara dogru bonuslar var. Normalde beraber cok guzel turlar cikardik fakat go pro nun pili bizi yari yolda birakti.
Mehmet te baski ile ilgili problem vardi, bende hidrolik direksyon git gellerdeydi, yag kapagi acildi vs vs. Su ana kadar motorsporlarindan bu kadar keyif almamistim.
Once Bugra ve organizasyonu duzenleyen ekibe, sonra Mehmet ve video da gozuken ve saygili, dusunceli arac kullanan herkese cok tesekkur ederim. Umarim bir daha karsilasiriz ;)
Birde tabi enteresan 5.30 mu ne birsey var, cok tehlikeli geldi gecemedim :D
ilk video çok iyi maşallah helal olsun nadir zevk aldığım videolardan birisi :)
21-05-2013, 14:35
TünayK
Alıntı:
DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı
Ileride bir daha gozukuyo olman lazim : )
Tesekkurler.
ahahah sorma:) ben sakin gitmeyi biraz abartmışım sanırsam:)
21-05-2013, 14:41
GokhanG
valla kırmızı TypeR kim bilmiyorum ama iyi direnmiş :) ayrıca onun arkasından bir megane daha çıktı geldi ki hiç ekranda yoktu pusuya yatmış o arkadaşıda tebrik ediyorum :) Onurcan daha iyi videolar bekliyordum senden hayal kırıklığına uğrattın beni keşke mini ile çıksaydın s2000 çok şey almış götümüş senden :)) yada yaşlandınmı olm sende bizim gibi :)) beyaz imprezayada maşallah...
21-05-2013, 14:42
M3CSL
Keyifli, ımpreza şaka yapmış, kırmızı typerda pek dayanamamıs vırajlarda.. :)
22-05-2013, 10:05
Onrcn
Alıntı:
the "K" Nickli Üyeden Alıntı
ahahah sorma:) ben sakin gitmeyi biraz abartmışım sanırsam:)
: )))) Onemli olan iyi vakit gecirmek, bir dahakine daha iyi olacagindan suphem yok ;)
Alıntı:
R19_16S Nickli Üyeden Alıntı
valla kırmızı TypeR kim bilmiyorum ama iyi direnmiş :) ayrıca onun arkasından bir megane daha çıktı geldi ki hiç ekranda yoktu pusuya yatmış o arkadaşıda tebrik ediyorum :) Onurcan daha iyi videolar bekliyordum senden hayal kırıklığına uğrattın beni keşke mini ile çıksaydın s2000 çok şey almış götümüş senden :)) yada yaşlandınmı olm sende bizim gibi :)) beyaz imprezayada maşallah...
: ) Iki tarafta riske atmak istemedi, yan yana viraja girdigimiz icin gecmeyi zorlamadim. Duzluge cikarken ben 2 de biraktim o 1 e atinca tabi firladi yanimdan. Isin ozu su, arabay yormamak icin baya direndim.. Izmit Korfez yada Auto drom gibi degil, yol arabasini cok zorlarsak kesin bir yerinden birsey cikar ;)
Alıntı:
M3CSL Nickli Üyeden Alıntı
Keyifli, ımpreza şaka yapmış, kırmızı typerda pek dayanamamıs vırajlarda.. :)
Tesekkurler, evet impreza duzlukte guzel sakaladi beni haha orada kendim de cok guldum zaten :)
22-05-2013, 10:39
cumhur
çizgini ve tarzını severim kanka biliyorsun. Çok kontrollu ve sıtabil olmuş.. mehmette ii kırmış belini:)
22-05-2013, 11:16
M3CSL
Şimdi izledimde cupralı karışık grubun olduğu bölüm var zevkli olmuş ama uzamışlar sanki:D yada senmi kasmadın.
22-05-2013, 11:43
Onrcn
Alıntı:
M3CSL Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi izledimde cupralı karışık grubun olduğu bölüm var zevkli olmuş ama uzamışlar sanki:D yada senmi kasmadın.
Orada Bmw cok tehlikeli gidiyordu gecemedim, tam gectim virajda yakalarim dedim focus onumde kaldi.. Duzluktede guc farkindan bastilar gittiler.. Orada hidrolik direksyon da ariza vermisti baktim yakalayamiyorum kontagi kapatip actim. Ama duzlukte yakalamam imkansizdi onlari :D
Alıntı:
cumhur Nickli Üyeden Alıntı
çizgini ve tarzını severim kanka biliyorsun. Çok kontrollu ve sıtabil olmuş.. mehmette ii kırmış belini:)
Saolasin, haha Mehmet orda drifte kalkti galiba bende panikten gozlemleyemedim o an : ) Ama saolsun onun sayesinde pist daha zevkli hale geldi tatli tatli gittik
22-05-2013, 11:47
HUSNU
Onurcan araba ile bayağı uğraşmışsın anlattıklarına göre. Sorun mu var yaw. Tabi biz videolardan anlamıyoruz .
Sakin ve stabil gitmişsin. En azından tek tur limitte gitsedin de görseydik :)
22-05-2013, 12:00
Onrcn
Alıntı:
HUSNU Nickli Üyeden Alıntı
Onurcan araba ile bayağı uğraşmışsın anlattıklarına göre. Sorun mu var yaw. Tabi biz videolardan anlamıyoruz .
Sakin ve stabil gitmişsin. En azından tek tur limitte gitsedin de görseydik :)
Arabada 2 senedir cozulemeyen bir hidrolik direksyon hatasi var. Gittiginde tas gibi oluyor fakat ust uste virajlarin oldugu yerlerde kapatip acamadigim icin araci mecbur zaman kaybederek tas gibi direksyonla devam ettim.
1.Seansta kokular geliyordu yavasladim motor yag kapagi yerinden cikmis, etrafa yag fiskirmis.. Debriyaj kokusuna benziyor diye yavaslamistim allahtan.. Sonra 800-900gr yag ekleyip 2.seansa ciktim fakat tedirginligi vardi, cunki baska bir noktadan yag kacagi mi vardi cozemedik. Frenlerim hic uygun degilmis, sert fren bir kere yaptim birdaha yapsam balatalar kesin yanacakti hep uzak yavas frenler zamani cok etkiledi.
2.Seansta lastik basinclari degistiginden sanirim araba baya kontrolsuz olmaya baslamisti ama iyi gittik.
Mehmet le beraber limitte attigimiz turlar oldu fakat go pro nun sarji bitmis oralarda, baya hizlanmistik. Baya aksilik cikti yani anlayacagin. Mehmet te de problem vardi, yeni taktigi debriyaj yuzunden vitesinin gecmedigi yerler oldu birde psikolojik 8000 de vites atiyordu, onun degimiyle " Benim motor yaptirdigim kadar millet arabasini muayeneye goturmuyor" :D
Ilk turun 2:46 cikmasi sevindirdi ama, sonralari o sureyi cok asagi aldik, bakalim 2 hazirana daha hazir gelmeye calisacagim. Butun olumsuzluklara ragmen cok cok eglendik.
Alıntı:
utkunoa Nickli Üyeden Alıntı
ilk video çok iyi maşallah helal olsun nadir zevk aldığım videolardan birisi :)
Cok tesekkurler ;) Insallah daha iyileri gelecek
22-05-2013, 12:03
HUSNU
Sizin arabalar bu pistte sorun yaşıyorsa bizim kıytırıklarla eğlencesine bile katılsan birşeyler olur demekki. Neyse belki bir daha organizasyonda sağ koltuğa otururum :)
22-05-2013, 12:06
Onrcn
Alıntı:
HUSNU Nickli Üyeden Alıntı
Sizin arabalar bu pistte sorun yaşıyorsa bizim kıytırıklarla eğlencesine bile katılsan birşeyler olur demekki. Neyse belki bir daha organizasyonda sağ koltuğa otururum :)
Sanmam birsey olacagini, bizim sorunlar pist oncesine dayaniyor yag kapagi disinda : D Onu da ben mi saglam kapatmadim yoksa yuksek basinctan mi oldu bilemiyorum kendimden suphe ettim, o kapak kolay kolay acilmaz cunki