arkadaşlar merhaba aracımı degiştirmeyi düşünüyorum ama ne almalıyım karar veremedim kafamdaki araçlar :
1- Rcz
2- 308 cc
3- Scirocco
4- Megane coupe
rcz-scirocco-308cc lpg uygulanabilinirmi ? yakıtta önemli sonuçta
Printable View
arkadaşlar merhaba aracımı degiştirmeyi düşünüyorum ama ne almalıyım karar veremedim kafamdaki araçlar :
1- Rcz
2- 308 cc
3- Scirocco
4- Megane coupe
rcz-scirocco-308cc lpg uygulanabilinirmi ? yakıtta önemli sonuçta
sciroccoya lpg uygulatan birisi oldu ankarada kullanmakda.
cok yol yapıyorsan tercihin meg coupe dizel olabilir.
fazla yol yapmuyorsanda rocco tercih ederdim
hayırlısı olsun
yakıt önemli ise kesinlikle 1.5 dci veya 1.6 dci megane alırdım. onun dışında tercihim sciroccodan yana olurdu
Scirocco iyidir
çok noktadan enjeksiyon her araca kolaylıkla herkes lpg takar. Tabi takan var takarken rahmet okuyanda burası önemli. TFSI,FSI kısacası direkt enjeksiyon araçlara lpg,ldi kitleri var but the fiyatları makul değil ne kadar sürede amorti eder filan hesaplamadım ama stocktan daha performanslı oluyor örnek verirsek tfsi grubu için: http://www.techturkey.com/forum/tech...le-168-hp.html
şahdi tercihim VW Scirocco olurdu ya da megane 3 coupe 1.5 dCi elhamdurillah spec. :)
4u arasında en iyisi scirocco her ne kadar sevmesemde, vag grubu, piyasası ve saglamlıgıyla listedeki digerlerinden iyidir hayırlısı olsun
Scirocco (Y)
308 cc çok yakısıklı duruyor
Daha Scirocco kullanan ve şuan Mercedes e sahip olan birisi olarak şiddetle Scirocco ayeıca kullanmasını bilirsen her araçta ekonomi yaparsın...Ben çok pişman oldum Scirocco yu sattığıma okadar diyim...
Bana göre evet ki Scirocco yazılımlıydı gerçi yazılımın yakıt tüketimini azalttığı söylenir ama bilemiyorum bana göre Mercedes bi tık daha fazla yakıyor ama ben ekonomik kullandığımı düşünüyorum herşeye rağmen
Daha önce Megane 3 Coupe kullanıyordum, şimdi Scirocco. Eğer yakıt çok sorun değilse, kesinlikle Scirocco. Kalite farkı var aralarında.
hiç uzatmıyorum, scirocco diyorum. ;)
308 CC gerçekten çok çok güzel duruyor.
1.4 tsi motor uzun yolda ve sıkışık olmayan trafikde cidden az yakıyor ama sıkışık trafikte 8 9 10 litre yakıyor scirocco derim ben fazla var diye abuk subuk alternatiflere girmeye gerek yok
Görüntü olarak en güzeli içlerinde bence RCZ. Ben olsam RCZ alırdım :)
yakıt önemli aldıktan 6 ay sonra keske demek istemem o yuzden şu anki aracım benzinli çok gezince rahatsız ediyor dogrusu :)