Bugun anadolu yakasinda deneyecek olan varmi?
Printable View
Bugun anadolu yakasinda deneyecek olan varmi?
Arac nedir yazsanizsaha iyi olmazmi:)
Bende hem konuda yardimci olsun diye soyledim hemde belki bana uygun biseydir atlardim diye:)
hayırlı ugurlu olsun beyaz mı? sıtede 1 kısıde vardı sanırım :) hayırlı ugurlu olsun kaca sattın :)
47 ye almistim 45.250 ye sattim. Tesekkur ederim :)
rs in hizli ise devo astra ile deneyebilirz araba nerdeyse 1 aydir yatiyo paslanacak yada soyle diyim 100-200u 11 sn civari araclar cikacaksa bende cikarirm hayvani
muhabbet varsa gelirim :)
yağmur yağıcak gibi havaya baksana :(
durumu hakkında benimde çok bir bilgim yok, benden önceki sahibi hybrid turbo takmış ama yazılım yok araçta. durumunu merak ediyorum açıkcası ama denilene göre 240~250hp civarı veriyormuş. havanın durumuna göre çıkabiliriz. telefonunu verirsen ararım gelmeden önce.
rs tuner var diyordun inanç , ölçseydin son durumunu bende merak ediyorum...önceden denediğin araçlarla denerdim senin yerinde olsaydım en azından sana bir fikir veriridi .... belli olursa ve saat bana uyarsa bende gelebilirim pikaçumla :D
206 Rc var denemk isteyen olursa atasehirde olucaz tanısmıs sohbet etmıs oluruz gelen olursa
Biz de gelebiliriz ama 12 yi bulur.. 240-250 civari uyar bana..
millet araci garajdan cikarmaya gittim on lastik janta oturmus beni pas gecin stepne falan sokuk duruyo arac gelemiyorm haberiniz ola
300-400 arası ben de gelebilirim
Bizde gelebiliriz golf r ve tt ile 300-400 beygir arası araçlarla deneyebiliriz..
inanç hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan.