Real Madrid - Juventus - Galatasaray - Kobenhavn
Zor grup oldu ama inancımız tam :)
Printable View
Real Madrid - Juventus - Galatasaray - Kobenhavn
Zor grup oldu ama inancımız tam :)
Fikstür önemli ilk mac dısarda realle olursa şansımız var son maç burda bi puan alsak juvedende içerde 3 alsak kopenhagın eline versek neden olmasın
Kombinesi olanlar yaşadı :)
Zor ama güzel bi grup bence, bakalım alnımızın akıyla çıkarız umarım.
cimbom eminim ki arjantin dogo modunda götürecektir işi :D
UEFA'yı alırız:)
Daha önceki maçlara baktığımızda boşuna Avrupa Fatihi lakabını almadığımız görünüyor. Bu zor dediğimiz rakiplere karşı RM 3 g 2 m, Juve 1 g 2 b 1 m.
Kopenhagın stadı 2000den beri bize çok özel bi yer zaten. Ben ümitliyim. :)
Yine Madrid :D
Alayını yenmişliğimiz var rahat olun :D grup güzel
Barcelona
Liverpool
Roma
Galatasaray
boyle bı grupta, perez-berkant lı kadroyla ; gordugumuz kırmızı kartlarla , son dakıka yedıgımız gollerle beraberlıkler almıstık ve son mac elenmıstık.
aslanım ruhlu oynadıktan sonra problem yok bence. 2.lık neden olmasın...
kopenagdan korkuyorum avrupada hep ufak takımlara puan bırakdık... Bence güzel grup :) kombinemiz var bu arada dodo yaşadık mı diyosun:)
sıkıntı yok bizim adımız GALATASARAY!!!
Bazı fenerliler Ünal Aysalın fotoğrafının altına sıçtık vs diye caps yapmış da onlar hangi gruptalar ben göremedim :D
Grubumuz güzel, biz zoru severiz fenerliler sıkıntı yapmasın.
Hepsini yenmişliğimiz var, yine yeneriz ;)
bence galatasaraya kombo yaparlar :D
Chelsea taraftarı bile inşallah Galatasaray çıkmasın diye dua ediyorsa Avrupada var bir imaj, bize kolay gurup gelmesin zaten zoru seven bir kulübüz burdanda başarıyla alnımızın akıyla iyi neticeler alacağımıza inancımız sonsuz
Grubumuz guzel Aslanlarım hayırlısı ıle gzl seyler yapıcaklar.. Stadımızdayız yerımızde kısmetse bu sezon dısarı baslardada takımın yanında olmak ıstıyorum. Kopenag heyecanını yasalı ***** uzun sure oluyor ;)
Yasadıkk abı yasadık ama her senede real sıktı beee :)
Onlar anca peste ve fıfada oynarlar abı :)
o değil de fatim terim milli takım maçlarından hepsinden iyi skor alıp bide şampiyonlar liginde başarı sağlarsa zaten hali hazırda egoist bir insan kimse tutamaz onu :D
not: GalataSaray'lıyım. :)
Real madrid hariç gs öbürlerine her türlü diş geçirir
başarılar galatasaray. ;)
real madrid, barcelona, manchester united, chelsea, juventus, milan, bayern münih ve dortmund. bu takımların hiçbiri ne fener'den ne de cimbom'dan korkar; aksine onlarla eşleşmek isterler. hiçbir kulüp de bu takımları karşılarında görmek istemez. :)
Kolay grup yeterki herkes görevini adam gibi yapsın
Bu arada en büyük sponsorumuz fenerbahçe imis
Yıllık 10.000.000 € ile aziz başkan ımızada burdan Teşekkürler
Fenerbahçe olene kadar başkan olmasını isteyen bir gs li :)