ligte bişey yok ş liginde yok nerde oynayacak bu yav.aklar
Printable View
ligte bişey yok ş liginde yok nerde oynayacak bu yav.aklar
Drogba ciktiginda Umut'un girmesi.lazimdi. Bruma kisa surede bile iyi isler yapacaginin sinyalini verdi. Ben olsam enginle baslamazdim
enginin yerine amrabat buragın yerinede umutla başlaması lazımdı..
türkiye maçında 3 tane atan umut varken hala burak ısrarı nedir arkadaş anlamıyorum.
ders almıştır umarım imparator.
Adam milli maç olsun oynadığı diğer maçlar olsun resmen forma benim hakkım diyor yok arkadaş.
Lazio'ya satıp kurtulacaklardı bu yaştan sonra daha da bir şey olmaz Burak tan.
Bruma son girdiği pozisyonu gol yapsa değeri 2 misli olurdu :) şut yakışmadı.
Barcelona bile real madride savunma yapıyorsa, bir zahmet sen de ona göre bi kadroyla çık. Engin'in yerine defansif bir oyuncu ve defansta semihle başlasa çok farklı olurdu.
bizde drogba yoksa onlarda da casillas çıktı.
bahaneye gerek yok.
ilk 15 dk oynuyoruz. ilk golü biz yiyoruz. sonrasında dağılıyoruz.
ikinci yarı başlarında soyunma odasının gazıyla atarsak çeviriyoruz.
bugünkü gibi olursa da sonuç böyle oluyor.
Bence taraftar da hata. Ne yani gol atamayıp, pozisyon kaçırıp, gol yiyince GS li olunmuyor mu. Oturacak olan değil destek olacak olan gitsin arkadaş. Sahayı 80 de boşaltmalar falan. Yahu sanki oyun fiyasko, ilk yarı çatır çatır oynadı bizimkiler. O stada 80. dk da sırtımı dönüp çıkıp da hala Gs liyim demeye utanırım yahu.
Gerçekçi olamıyoruz balık burcu insanı gibi hayaller peşinde gazla kürekle gidiyoruz... Umut mamut ümit le olmaz bu iş kökten para vermiycen bu yşaklara.. Sallandırcan egolarla 800 milyar aylıkla olmaz bu iş alıveririler ifadeni..
real madridin karşısına savunma özelliği olmayan 6 futbolcuyla çıkarsan sonuç böyle olur
Lucesku ya bu imkanlar verilseydi.....
defans nerdeydi ben göremedim? adamlar bomboş ya resmen.
Olay yenmek yenilmek degil. Fenerlisde yapiyor , GS liside Bjkliside . Rakip takim yenildigi zaman her turlu makarayi yapanlar kendi baslarina gelince abuk subuk milliyetcilik mesajlari ve akli sira dokundurmali msglari artis artis paylasiyor ya ... Biz bundan kaybediyoruz.
Kendin yapinca sorun yok sana yapilinca karsi taraf hain bosverin bu isleri ilk basta bi kisilik oturtalim sonra gerisine bakalim
* lafim herkese degil ama buyuk bir cogunluk boyle her takimdan.Yazik
Abi Real de oynatmadı bizimkilere, top ayaktayken full baskı full defanstı ikinci yarı.
Elbette teknik hatalar vardı. ilk yarı Burak' ın solda olması, Engin ile devam edilmesi gibi.
Ben Burak dan bu kadar koşmasını beklemezdim, pek sevmem ama bugün bir şeyler yapmaya çalıştı. Ama umut form farkını gösterdi girince.
Ya yine sıkıntı yok galatasaray sampiyonlar ligi takımı yenilebilir yenebilirde
Başkaları var şuan sevinen onlar en az 2 sene daha bekleyeklerini unutuyorlar bunlarla
Avunuyor. Mekanı terk ettim personel real gol atınca sevindi diye o yüzden sevinen arkadaşlar gitsin şike pisliklerini temizlesin ilk önce.
Yenilginin acisini digerlerine laf atarak cikaricaginiza bence adam gibi takiminizi analiz edin bir nerde yanlis yaptik diye.Ileriye donuk daha iyi bir adim olur