Arkadaşlar X Power Tuning isimli mağaza hakkında bilgisi olan var buradan bir alışveriş yapmayı düşünüyoruz, koltuk almak gibi bir planımız var ürünleri orjinalmidir ve güvenilir mi?
Printable View
Arkadaşlar X Power Tuning isimli mağaza hakkında bilgisi olan var buradan bir alışveriş yapmayı düşünüyoruz, koltuk almak gibi bir planımız var ürünleri orjinalmidir ve güvenilir mi?
Benim Yakın Arkadaşım Gözün Kapalı Alabilirsin Yeri Belli Yurdu Belli Birde İstanbuldasın Gel Gör Elden Öyle Al Senin İçinde Daha İyi Olur :icon_tup:
yeri nerde bide teli
Tesekkurler
hem piyasa fiyatlarına göre aşağıda
hemde çok çeşit var çok alışverişim oldu güvenilir yerdir
Gökhan ve Ümit kardeşler. Zafer arkadaşımızda orada hangisi olursa yardımcı olurlar.
FK'nın koltuklarını getirtiyorlar.Ben de almayi düşünüyorum şahsen.İyi bir yer olduğunu duymak iyi oldu.Bu arada Google'ya yazınca site çıkıyor ilk sıralarda : )
Samimi arkadasimdir. Bi sikinti olacagini dusunmuyorum.
Cok alisverisim oldu.
güzel arkadaşlar yardımcı olmak için eliden geleni yapıyor.
Tuningcilerin arasinda en iyilerinden diyebilirim.Hergun oradayim saygili ve ellerinden gelen herhangi birsey varsa yardimci olurlar fiyat konusundada cogu yerden uygundurlar. Eger giderseniz slm soyleyin yardimci olurlar her konuda
Ne güzel yerler var arkadaş ya böyle güvenilir temiz dürüst ... Kendi şehrimde daha denk gelmedim ve duymadım böyle güzel eleştiri yapılan bi aksesuar tuning Store vs :)
Helal olsun esnaflık cok başka şeydir
4-5 defa alışverışım oldu hiç bır sıkıntı yaşamadım problem olursa halledıyorlar zaten
2 sefer sahibinden üzerinden benim alışverişim oldu,istanbula gittiğimde de bir kaç parça almıştım hiç sıkıntı yaşamadım
Sahibinden bir ürün aldık, oradan iki kere msj attık cvp yok.
212 ile başlayan dahili telefon cevap vermiyor, Cep telefonu numarasına da 3 kere aradığımızda ulaşabildik.
İnanılmaz yoğunlarmış.
o nmara beş yıldız adamlar fiatlarda piyasaya göre uygundur
Aracımın yaylarını ordan aldim teslimatta odemede hic bir problem cikmadi gayet memnun kaldim
İyidir Ümit çok eskiden tanırım önceden aksaraydaydı yeri sonra beşyola taşındı,temiz dürüst esnaftır..