eveeeeet arkadaşlar daha önceki konuda dediğim gibi bazı arkadaşlar stok ibiza cupranın 208 gti geçtiğini söylemişlerdi.
bunun üstüne konu açtık saolsun arkadaşlar kırmadı söyledikleri gibi hepsi geldi
gelen herkesin ayağına sağlık kesesine bereket bütün arabalara ayrı ayrı maşallah hepsi kendine göre güzel ve hızlı ama asıl
amaç 208 in ne kadar giden bir araba olduğunu bazı zihniyetlerin görmesiydi elimden geldiğince çok video çekmeye çalıştım
çekemediğim bazı denemelerde oldu ben o geçti bu geçti diye yorum yapmıyorum. kararı siz verirsiniz...
bütün araçlara maşallah denemeler dosthane oldu ve evimize gittik gelen herkeze tekrar teşekkürler...
iki video daha eklendi....
Güzel videolar maşallah araçlara
Cupra 208 kendi Şeridi'ne geçince gazı kesiyor zaten sonrasında bırakıyor
Ama bu demek degil ki geçmiyor ...
Ben sadece birşeyi merak ediyorum dp ve egsoz once ve sonra referans aldığınız bir deneme oldu mu ??
Dp ve egsoz un getirisi bence iyi olmus ...
05-11-2013, 13:56
cnatkr
Sinan abi videolar için saol :) bu işin içinden çıkılmaz o yüzden fazla uzatmadan son kez yazıcam daha da bu konuyu uzatmayalım.Aramızda zaten 2 3 boy var ve frene basmasa da ben yavas yavas gidiyodum bu bariz belli.ve gene 2 50 60 arası bastık ordada.serkanla bastıgım gibi 235 e kadar basabılsek kaç boy oldugunu anlardınız.Evet suan egzoz dp var ben zaten en basta egzozlu dp lı ıbıza polo ile basalım demıstım ama stock geldi tesekkur ederim ayrıca geldikleri için.Daha önce bastıgımda yani ben stockken gene yüksek süratlerde 4 boy civarı acıyodum.Yani anlamadıgım niye kabullenilmiyo aramızda 1 boy olmadıgı.Zaten bu saatten sonra ıbıza polo ile basmicam bu kacıncı oldu demekki ben hep yürümeyenlerine denk gelmişim yada egzoz bana 10 boy vermiş.Ben yazılım yapınca gene yazılımlı polo ve ıbızalarla deneriz..
05-11-2013, 14:09
orcunnn
Alıntı:
cnatkr Nickli Üyeden Alıntı
Sinan abi videolar için saol :) bu işin içinden çıkılmaz o yüzden fazla uzatmadan son kez yazıcam daha da bu konuyu uzatmayalım.Aramızda zaten 2 3 boy var ve frene basmasa da ben yavas yavas gidiyodum bu bariz belli.ve gene 2 50 60 arası bastık ordada.serkanla bastıgım gibi 235 e kadar basabılsek kaç boy oldugunu anlardınız.Evet suan egzoz dp var ben zaten en basta egzozlu dp lı ıbıza polo ile basalım demıstım ama stock geldi tesekkur ederim ayrıca geldikleri için.Daha önce bastıgımda yani ben stockken gene yüksek süratlerde 4 boy civarı acıyodum.Yani anlamadıgım niye kabullenilmiyo aramızda 1 boy olmadıgı.Zaten bu saatten sonra ıbıza polo ile basmicam bu kacıncı oldu demekki ben hep yürümeyenlerine denk gelmişim yada egzoz bana 10 boy vermiş.Ben yazılım yapınca gene yazılımlı polo ve ıbızalarla deneriz..
can iş fanatiklik boşver sen gerekn cvp vermişsin
egsoz o arabaya 1 boydan fazla vermemiştir (oda süpheli)kimse matematik yapmasın
05-11-2013, 14:11
slowmotion
208 GTİ maşallah
05-11-2013, 14:20
cnatkr
Alıntı:
aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı
maşallah can allah kaza bela vermesin çok iyi oldu makina.. daha da önü açık filtre intercooler ve yazılım ile çok zevkli olacağa benziyor :)
Teşekkürler alper abi yazılım cıksında cok merak ediyorum bende neler yapabilir diye :)
ya abi allah aşkına yapmayın kartal sanayide düz boru yaptırdık profesyonel anlamda yurt dışında yapılmış dp ve egzoslamı kıyaslıyosun şimdi ??? tmm diyelimki bizim araba 235 hp sizinkide standart 180 hp 4 boy açabiliyoruz bunda bi yanlışlık var o zaman yada ibiza standart değil demekki bu konuşulanlara göre o zaman ibiza daha iyi bi araba hem ağır, hem az hp li ama daha iyi böyle bi mantık yok nasıl kuruyosunuz anlamıyorum. senin dediğin gibi olsa bizim en az 10 boy geçmemiz lazım arada 55 hp var ve daha hafif 208 gti
05-11-2013, 14:44
cnatkr
Alıntı:
slowmotion Nickli Üyeden Alıntı
208 GTİ maşallah
Teşekkürler :)
05-11-2013, 14:45
ken
Öncelikle araçlara maşallah diyelim ve videoları cekip yükleyen arkadaşlara tesekkürler.Canla 208i ibiza cuprayla daha öncede denemistik 208 cuprayı gecemez diyenler videolardan sonra konusmaz artık sanırım.Can kardesim sen de farklı araclarla dene artık bence ;)
05-11-2013, 14:48
CRUEL
ee boşuna 207 deki gibi rc yada gt adı verilmedi GTI dendi bırakında olsn bu kadar :)
maşşallah 208e
ayrıca sen kendinde söyledin akşam, 208 için araba şanzımandan kazanıyo yüksek hızlara çıkınca yakalıyo bocanegra diye, eğer dp ve egzosla o kadar güç alsa bu araba aça aça gitmesi lazım değil 3-4 en az 7-8 boy olur 230 a kadar güç demek açarak gitmek demektir. adam güçlü değil sadece seri ama bi yere kadar oda 200 kmh ondan sonra zaten kalıyor..
05-11-2013, 14:50
Low-Rider
Alıntı:
CRUEL Nickli Üyeden Alıntı
ee boşuna 207 deki gibi rc yada gt adı verilmedi GTI dendi bırakında olsn bu kadar :)
maşşallah 208e
alakası yok rc veya gti olmasıyla
Türkiyede 207rc diye satılan araç avrupa da 207 gti adıyla satıldı
207gt bir alt model.
Yeni model 208 ile birlikte isim ayrımını kaldırdı
05-11-2013, 14:51
cnatkr
Alıntı:
ken Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle araçlara maşallah diyelim ve videoları cekip yükleyen arkadaşlara tesekkürler.Canla 208i ibiza cuprayla daha öncede denemistik 208 cuprayı gecemez diyenler videolardan sonra konusmaz artık sanırım.Can kardesim sen de farklı araclarla dene artık bence ;)
Kardeşim zaten video çekmek için denedik.Dün gece 180 lık tsı defterini kapattık :D
05-11-2013, 14:51
sinansimbil
Alıntı:
maşşallah 208e
:icon_tup: piyasada daha arabaya yapılabilecek bişey yok olsa emin olun buda 106 gibi millete ızdırap olucak türden bi araba...
05-11-2013, 14:54
cnatkr
Alıntı:
maşşallah 208e