Arkadaşlar 2009 Şubat ayında sürem bitiyor. Yeni sistem muayedende geçmeyeceği kesin. Siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? 2 yıl dolmadan eski sistem devam eden yerlede muayene yaptırabiliyormuyuz acaba? :confused:
Printable View
Arkadaşlar 2009 Şubat ayında sürem bitiyor. Yeni sistem muayedende geçmeyeceği kesin. Siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? 2 yıl dolmadan eski sistem devam eden yerlede muayene yaptırabiliyormuyuz acaba? :confused:
bence hemen manisa'ya yol almaya başla manisa'da başlamadan muayeneni yaptır. yılbaşından sonra her yer yeni sistem.
ortalama araç başına 3 saat harcıyorlarmış.
kalifiye elemanı nerden bulacaklar ?
Süresi dolmadan yaptıramayacağını tahmin edebiliyorum
Husisi araçlarda kaç yılda bir muayene işlemi 10 yaşından sonra 1 senelik diye bişey duydum ama bilgilendiriseniz sevinirim bizimkide geçemicek :S
süresi dolmadan yaptırır neden yaptırmasın ki?
kalifiye elemana pek ihtiyacı yok önemli olan kalifiye cihazlar :)
izmir'de şakır şakır başladılar gitmedim ama takipçim abi bişey varsa hemen manisa'ya gidelim diyor ;)
butun izmir manısada 350-400 araba vize için sırada beklıor gtceksenız gece 3-4 gbı gidin gunduz sıra gelmıo yoksa bn gttim yaptrdım aracım 92 model 2010 a kadar aldım vizeyi saten bakmıolar hıcbıseye sıra cabuk bıtsın dıe ....
Yeni muayene sistemi (TüvTürk) maddelerinde 10 yaşını geçen araçların artık ticariler gibi her sene muayeneye girecekleri belirtiliyor, Zamanından önce yapılıyor sorun olacağını sanmıyorum benim bu ayın 30'unda bitiyordu ayın 4'ünde muayene işini halettim, tanıdık bir takipçi bulduk eski düzende ruhsatı gönderdim 3 gün sonra geldi hem 2010'a kadar yapılmış oldu hem Tüv'le felan uğraşmamış oldum..
gelin manisaya gelin uleyn normalde 15dakkalık işi 5saatte yaptırdık :D
sucumuz bu kadar ağırmı ya, nıe hep karşımızda engel engel engel????
manısada iş kolaysa geleyım bende ekımın 3unde benım muayene
manısada iş kolaysa geleyım bende agustos 3unde benım muayene[/QUOTE]
aslında sağlıklı bişey arabaların her yerini inceliyolar tam AB stadartlarında ama emekli hulusi amca aylık 600ytl alıyo ama almanyada Werner dayı en az 2000euro alıyor hulusi amca yıllarca biriktirmiş bi brodway almış ama Werner 2aylık maaşıyla çok güzel bi focus yada golf alabiliyor bakımlarının tam olarak yaptırabiliyor ee tamam muayene ab standardında ama turkiyede hayat standartı ne alemde onu sallayan yok
ege bölgesindekiler için nazilli, aydın'da da şuan yapılıyor.
arkadaşlar size yapılması gerekeni açıklıyorum.araç muayenesi özelleşiyor bu sebebden dolayı modifiyeli araçlar sizinde bildiginiz gibi muayeneden geçemiyecek adapazarına kkadar geldi özelleşti sıra istanbulda agustosun 30 da yürürlüğe giricek.yapmanız gereken şey hazır araç gitmeden muayene olurken muayenesi bitecek olan arkadaşlar yada bitime 1 ay 2 vs.gibi olanlar ii okusun öncelikle trafik belgesini imha ediceksiniz ikamet ettiniz karakola gidip trafik belgesini kaybettinizi söleyip tutanak tutturacaksınız.tutanak tutturduktan sonra geri kalan işlemi ben halledebilirim eyerki sizin kendi muameleciniz varsa onada yaptırabilirsiniz hem muayenesi yenilenecek hemde ruhsatın bir nüshası degişecek bunun maliyeti 350 ytl dir isteyen benle irtibata geçsin yada pm yolu ile mesaj atsın saygılarla
ben daha 4 gün önce yaptırdım muayene, daha yeni sisteme geçmemişler, muayene memuru geldi sadece ruhsatla birlikte motor şasi no'yu kontrol etti başka hiçbişeye bakmadı o kadar :D ayrıca benim de 31 ağustos'ta bitiyordu ama süresi gelmeden yaptırdım, sorun olmuyor yani.
bir aracı 3 saat inceliyorlarsa istanbuldaki araçlar kac gün sıra beklicek yav