-
2014 Mercedes-Benz C-Class
-
Arka taraf küçük s olmuş :)
Güncel kasa gibi olursa fiyatları yollarda bol bol görürüz..beyaz amg :)
-
kıçtan S, önden E, yandan C :D
Güzel olmuş valla ben beğendim bunu
-
-
güzel araç dün havalimanında gördüm yabancı plaka
-
arkasını bilemedim ama önden sağlam duruyor amg si yine peynir ekmek niyetine gider.
edit: dışını bilmemde içi efsane olmuş bence.yine ekran emanet gibi ama daha oturaklı A ve ClA ya göre.
-
Bu Jantlarla guzel olmama ihtimali yok gibi :)) begendim güncel c nin uzerine model begendirmek zor olur diye tahmin ediyordum. .
-
B sutunundan sonra at çöpe... *** gibi arkadan...
-
akraba evliliği..
yandan zaten berbat duruyo,kafa cok uzun,ön kapı hakeza öyle ana sonra bitti araba gibi bidurum söz konusu.
-
Mercedes benimsedi bu ekonomi işini cla ile birlikte nekadar artan parça varsa c ye takmışlar :D ama içi instegramda gördüm muhteşem olacak babam şimdiden beklemeye geçti bile almak için :D
-
almanların acilen italyanlardan tasarım ve görsel sanatlar üzerine ders alması gerekiyor.
umarım içi bu rezil haliyle gelmez a ce cla da bile oldukça dandik gözükürken c serisini de bitirmesinler
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/...r_2712210b.jpg
-
O ekran yine nedir amk ya . Merso killatti iyice. Araba toplama nazi kampi gibi heryerde bi alinti. **** başı belli değil. Hele cla ve a serisi gibi kalite yoksunuysa, ya insanlar hic arabadan anlamiyor yada egosunu tatmin etmek icin mersoya biniyor. 98 mersoya e200 e binin tik yok tik. Kalitesi adamin gotunu tavan yapar. 2013 cla ve a yi inceliyorsunuz showroomdaki aracın konsolu baski uygulayinca gicirdiyor. Bizim yollarimizda 3 yil sonra bu arac ne olur tahmin etmek cok zor olmasa !??
-
Hiç beğenmedim gerçekten... o köşeli çizgiler güzeldi böyle olmamış eksik bir şey var gibi.
-
hiç beğenmedim özellikle arkasını :icon13:güncel kasa çok daha güzel bence içindeki ekranda sonradan takılmış navigasyon gibi :icon_wack
-
ARka taraf kötü gerçekten..
-
iç kısım hariç begendim birde rengide ezik kırmızı beyaz olsa daha iyi dururdu
-
Arka taraf biraz garip geldi gözüme ama onun dışında beğendim şahsen
-
arkası emaneten konulmuş gibi ,sanki k.çı kopmuşta başka araçtan organ nakli yapmışlar.
-
Yeni kasa ile birlikte çıkacak olan motorlar hakkında bi bilgisi olan ?