2013 Sıfır İbiza Cupra mı yoksa 2013 Sıfır 1.4 TSİ Leon FR mı ?
Siz hangisini tercih ederdiniz.
2013 Sıfır İbiza Cupra mı yoksa 2013 Sıfır 1.4 TSİ Leon FR mı ?
Siz hangisini tercih ederdiniz.
Performans beklentimi göz önünde bulundurarak cupra derdim.
Benimde cupra yönüm ağır basıyor :) ama durumu öğrenmek istiyorum yakıtları nasıl olur satışları nasıl olur ileride az çok dsgden sıkıntı yaşarmıyım...
Ben 2013 Leon FR tercih ederdim.
Sadece zevk olarak mı ibizada gördüğünüz eksiklikten ötürmü ?
bende gecen gun kırmızı en dolu paketını 55 lıraya bır tanıdıgımının aldıgını gordum harıka duruyordu araba yakıtıda ıdeal azıcık yuklenılır cokta guzel olur :) cok performans ıstersen ozaman cupra tabıkıde :)
Öğrenci olmam beni cupraya kaydırıyor arabaya 5 6 kişi bindirtmem zaten cupra küçük ama Leo'nda 5 kapı dediğiniz gibi kırmızıları çok güzel duruyor.
fiyat aldıysanız paylaşırmısın
Cupra 49000 gibi fr 58000 tl gibi rakamlara geliyor.
Listendeki arabalara sahipsen megane rs varken cupraya gerek yok bence zaten hizli bir araban var kafan rahat gezebilicegin fr i tavsiye ederim ;)
valla tek kapı butun hersey var arabada 56.500 tan 55 e aldılar benzınlı kırmızı zenon far far yıkama cam tavan hersey vardı ıyı dusunun yanı :)
Şuan listemde 5.2 zj hariç hepsine sahibiz amacım megane rs ile sıfır araç değişimi düşünmem :) sıfır araç ise km yapmak amaçlı şirket üzerine alacağız.
Leon sanırım sc modeli tek kapı bahsettiğiniz Leo'nda alırsam 5 kapı alırım ya daha yakışıklı duruyor :)
Çupraaaaaaaaaa
arkadaşım da aynı ikilemde kaldı ancak kırmızı sc fr'ı tercih etti :) ben olsam bende fr seçerdim
kesinlikle leon fr...
cupradaki plastik zehirler maazallah:D
Acikcasi ne beklediginize bagli birazda performans derseniz cupra derim.Yok konfor istiyorum cok geziyorum derseniz fr derim.Cupranin fr gore gitmesi disinda hicbir artisi yok.Oncelikle ne istediginize karar verin :)
Ben de FR derim, zaten 140hp yazılımla 170 olur yeter :)
Cupranın içi çok dandik malesef.
Leon Fr.
Hem tasarruf, hem güzel gidiyor, hem içi daha iyi, hem ufak dokunuşlarla çok yakışıklı olabiliyor.