-
2013 cupraya kw coilover uygulama
-
pek anlamam bu coilover islemlerinde. sertlik yumusaklik ayari varmi acaba ? onden bi cit daha bassaymissiniz cok guzel olurmus. fakat suanda da harika olmus elinize saglik
-
Alıntı:
01ayk01 Nickli Üyeden Alıntı
pek anlamam bu coilover islemlerinde. sertlik yumusaklik ayari varmi acaba ? onden bi cit daha bassaymissiniz cok guzel olurmus. fakat suanda da harika olmus elinize saglik
Variant 1 takildi dolayisi ile sertlik ayari bulunmamakta yukseklige gelince mevcut resimden yarim cm yukari kaldirdik zira resimdeki haliyle alti surtuyor
-
güzel uygulama kw nin giriş seviyesi bile hepsine bedel.
-
Güle güle kullanın, marşbiyel ister bir de :) heves ediyorum lakin benimki mecbur stok kalacak haftaiçi hanım kullanıyor.
-
Alıntı:
bektas_talay Nickli Üyeden Alıntı
güzel uygulama kw nin giriş seviyesi bile hepsine bedel.
Yay kullanip sertlikten sikayet edenler ciddi ciddi dusunmeli gercekten
-
Hayırlısı olsun.. Suan full basık değil dimi ??
-
güle güle kullan maşallah. 1er cm daha gideri var basbiliyorsan bas :)
-
Alıntı:
FeaTuRiNG Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlısı olsun.. Suan full basık değil dimi ??
Tesekkur ederim full basık degil elbette biz bu sekil uygun gorduk kw ana distribitor yakin arkadasim... benim ve kendisinin ortak karari bu sekildi uygun olanda bu ist.sokaklarinda...
-
hayırlı olsun bence tam tadında olmuş..
bu arada sorması ayıptır ne kadar aldınız v1'leri fiyat nedır ?
-
Alıntı:
Sezgin Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun bence tam tadında olmuş..
bu arada sorması ayıptır ne kadar aldınız v1'leri fiyat nedır ?
ben biraz uyguna alabiliyorum normal listesi 900 euro su an benim vasitamla alanlar max 750 euro oderler variant 1 e bu firsat kacmaz en az 500 tl kara gecer alanlar haberiniz olsun...
-
guzel olmus.Konfor durumu nasıl oldu.
-
Alıntı:
M3CSL Nickli Üyeden Alıntı
guzel olmus.Konfor durumu nasıl oldu.
orijinal süspansiyona göre konfor arttı çukurlara daha güvenli ve sarsıntısız giriyorum frenlemede bariz fark var asıl viraj performansı tabiki önemli onuda şu an test aşamasındayım
-
yanlış görmüyorsam coiller kw değil weitec marka? kw nin yan ürünü mü acaba ?
-
yan ürünü aynen öyle galvaniz zaten dikkat ettiyseniz o yüzden o fiyattır.Inox olanlar birçıt daha pahalı 150~200€ gibi bir tutar.Ama bilginiz olsun sıkıntı edicek bişey yok coilover kılıfı alırsanız pek bişey olmaz onun harici bir akıl daha veriyim gerçi takmısınız artık ama..Plastidip kaplayıp montaj yapabilirdiniz(diş olan yerler hariç) oralara da belli aralıklarla yağladınızmı sıkıntı olmaz zaten.Ama gidip karda kışta kullanmayın paslanır belli bi süre sonra bilginiz olsun.
weitec kw ile 1e1 aynı diye biliyorum ben fakat fiyatları %10civarı daha ucuz.İlla bir farklılıkları var mı ? Bilemiyorum açıkcası..
-
Hayırlı olsun. Sürtme yapması kötü olmuş,bende Coil düşünüyorum.
-
Alıntı:
Mr.K Nickli Üyeden Alıntı
yan ürünü aynen öyle galvaniz zaten dikkat ettiyseniz o yüzden o fiyattır.Inox olanlar birçıt daha pahalı 150~200€ gibi bir tutar.Ama bilginiz olsun sıkıntı edicek bişey yok coilover kılıfı alırsanız pek bişey olmaz onun harici bir akıl daha veriyim gerçi takmısınız artık ama..Plastidip kaplayıp montaj yapabilirdiniz(diş olan yerler hariç) oralara da belli aralıklarla yağladınızmı sıkıntı olmaz zaten.Ama gidip karda kışta kullanmayın paslanır belli bi süre sonra bilginiz olsun.
weitec kw ile 1e1 aynı diye biliyorum ben fakat fiyatları %10civarı daha ucuz.İlla bir farklılıkları var mı ? Bilemiyorum açıkcası..
Fark sadece dış kısmı galvaniz aldigim yer kw ana distribiitor ve yakin arkadasim eger %1 fark dahi olsa inan inox diye 350 euro fazla verirdim ama o fark yok kw bunu sadece diger ucuz markalarla rekabet icin uretiyor ayrintili bilgi ve birebir kiyas icin ana distribitor ile gorusmenizi siddetle tavsiye ediyorum yer kartal e 5 ustunde
-
Konu ile alakasız marka olucak ama fk lardada paslanma sorunu yaşanır mı? yağlasammı diye düşünüyorum bu ara
-
Alıntı:
tolga_55 Nickli Üyeden Alıntı
Konu ile alakasız marka olucak ama fk lardada paslanma sorunu yaşanır mı? yağlasammı diye düşünüyorum bu ara
sanırım marka ayrımı yapmadan ara ara bakım yapılması gerekir
cupra da orijinal haliyle cj5 gibiymiş :D