stock hali
coilover dan sonra
![]()
stock hali
coilover dan sonra
![]()
Güle güle kullanın, marşbiyel ister bir deheves ediyorum lakin benimki mecbur stok kalacak haftaiçi hanım kullanıyor.
Hayırlısı olsun.. Suan full basık değil dimi ??
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
güle güle kullan maşallah. 1er cm daha gideri var basbiliyorsan bas![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
hayırlı olsun bence tam tadında olmuş..
bu arada sorması ayıptır ne kadar aldınız v1'leri fiyat nedır ?
guzel olmus.Konfor durumu nasıl oldu.
yanlış görmüyorsam coiller kw değil weitec marka? kw nin yan ürünü mü acaba ?
yan ürünü aynen öyle galvaniz zaten dikkat ettiyseniz o yüzden o fiyattır.Inox olanlar birçıt daha pahalı 150~200€ gibi bir tutar.Ama bilginiz olsun sıkıntı edicek bişey yok coilover kılıfı alırsanız pek bişey olmaz onun harici bir akıl daha veriyim gerçi takmısınız artık ama..Plastidip kaplayıp montaj yapabilirdiniz(diş olan yerler hariç) oralara da belli aralıklarla yağladınızmı sıkıntı olmaz zaten.Ama gidip karda kışta kullanmayın paslanır belli bi süre sonra bilginiz olsun.
weitec kw ile 1e1 aynı diye biliyorum ben fakat fiyatları %10civarı daha ucuz.İlla bir farklılıkları var mı ? Bilemiyorum açıkcası..
- K -
________
Dr.Ecu
Fark sadece dış kısmı galvaniz aldigim yer kw ana distribiitor ve yakin arkadasim eger %1 fark dahi olsa inan inox diye 350 euro fazla verirdim ama o fark yok kw bunu sadece diger ucuz markalarla rekabet icin uretiyor ayrintili bilgi ve birebir kiyas icin ana distribitor ile gorusmenizi siddetle tavsiye ediyorum yer kartal e 5 ustunde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)