İstanbulda Bronz Debriyaj balatası çakacak yer arıyorum bilen varmı..
Şimdiden teşekkürler..
Printable View
İstanbulda Bronz Debriyaj balatası çakacak yer arıyorum bilen varmı..
Şimdiden teşekkürler..
Ankarada Sahin usta cok guzel yapıyor,maslaktada yapan bıryer mevcut.. Siz arabayı satmadınzmı? en ust sokakta yatıyor.
Volanın zamanla bozulmasını goze alabılıyorsanız ankarada yapıyorlar.
Volan niye bozuluyor anlamadım biraz anlatabilirmisin.
Bronzun cok sert bır malzeme olması ve surekli titresimli kavrama yapacagı icin volanınız zamanla asınacaktır.
Benim size tavsiyem ingiltereden oem set alın. Baktım simdi ebay.co.uk dan ''luk'' marka oem set 129 paund kargosuyla falan sıze 200 paunda mal olur ama orjınal birsey olur.
Metin abi geri mi aldınız aracınızı ?
maslak sanayide yapan bi yer var ankaralara kadar göndermene gerek yok
OEM Baskı balata maalesef 300 bhp ve 420nm torküstünde kaçırıyor 14 yıl içinde değişik markalar ile bir çok denemeler yaptım Sadece AP Racing bu güce dayanabiliyor birde Bronz balata. Bu güne kadar hiçbirimizde volant bozulması yaşanmadı demekki buna dayanabiliyor.
Yok geri almadım o iş bitti .
14 yıl cosworthlar ile ilgilenince çevremde aynı ilgiye devam ediyor bazı yardımlar istiyor bende elimden geleni yapıyorum insanları yarı yolda bırakmak olmaz..
pm dede belirtmiştim Eray YÜMSEL e ulaşırsan yardımcı olur Ankaradaki şahin usta ile ortak bir dükkan açıyorlar kiii Şahin ustanın yaptığı işler bellidir.
Ankara Şahin abi tek geçerim
https://www.facebook.com/sahin.binboga.3?fref=ts
Hemen değil fakat yapmak istediğim bir proje var tabiki hele bu forumu tanıdıktan sonra son bir proje yapmadan bu dünyadan gitmek olmaz..
Orijinal olanı var serviste bulunabiliyor. 400 hp ye kadar sorun yok. üstelik 250 tl. hemde orijinal oluyor.