İstanbulda Bronz Debriyaj balatası çakacak yer arıyorum bilen varmı..
Şimdiden teşekkürler..
İstanbulda Bronz Debriyaj balatası çakacak yer arıyorum bilen varmı..
Şimdiden teşekkürler..
Volanın zamanla bozulmasını goze alabılıyorsanız ankarada yapıyorlar.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Bronzun cok sert bır malzeme olması ve surekli titresimli kavrama yapacagı icin volanınız zamanla asınacaktır.
Benim size tavsiyem ingiltereden oem set alın. Baktım simdi ebay.co.uk dan ''luk'' marka oem set 129 paund kargosuyla falan sıze 200 paunda mal olur ama orjınal birsey olur.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Metin abi geri mi aldınız aracınızı ?
maslak sanayide yapan bi yer var ankaralara kadar göndermene gerek yok
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
OEM Baskı balata maalesef 300 bhp ve 420nm torküstünde kaçırıyor 14 yıl içinde değişik markalar ile bir çok denemeler yaptım Sadece AP Racing bu güce dayanabiliyor birde Bronz balata. Bu güne kadar hiçbirimizde volant bozulması yaşanmadı demekki buna dayanabiliyor.
Yok geri almadım o iş bitti .
14 yıl cosworthlar ile ilgilenince çevremde aynı ilgiye devam ediyor bazı yardımlar istiyor bende elimden geleni yapıyorum insanları yarı yolda bırakmak olmaz..
pm dede belirtmiştim Eray YÜMSEL e ulaşırsan yardımcı olur Ankaradaki şahin usta ile ortak bir dükkan açıyorlar kiii Şahin ustanın yaptığı işler bellidir.
Ankara Şahin abi tek geçerim
https://www.facebook.com/sahin.binboga.3?fref=ts
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Hemen değil fakat yapmak istediğim bir proje var tabiki hele bu forumu tanıdıktan sonra son bir proje yapmadan bu dünyadan gitmek olmaz..
Orijinal olanı var serviste bulunabiliyor. 400 hp ye kadar sorun yok. üstelik 250 tl. hemde orijinal oluyor.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)