Merhaba işe başvuru yapacağım turkcell çağrı merkezi yada vatan computer veya tecnosa'da satış danışmanı. sizce hangisini tercih etmeliyim açıkçası arada kaldım...
Printable View
Merhaba işe başvuru yapacağım turkcell çağrı merkezi yada vatan computer veya tecnosa'da satış danışmanı. sizce hangisini tercih etmeliyim açıkçası arada kaldım...
Üçüne de başvur gitsin nasılsa biri alıcak :)
Bence gerçekten iş arıyorsan hepsinde şansını denemelisin...nede olsa kapıda beklemiyor hiçbiri seni...
bence ucunede basvurun ama en iyi imkanlar teknosada olur diye biliyorum. vatan cok az para veriyor ve cok calistiriyor diye biliyorum.
üçüne de başvuru yap üçüde seni daha sonra arayacaklardır zatn :D
Böyle bir konu açtığına göre 3 ü de seni bekliyor sanırım.
Madem öyle seni hangisinin daha çok hakettiğini düşünüyorsan ona başvur bence.
Yahu belliki 3ünden birinde çalışan vardır diye şartları merak etmiş konuyu açan kişi. Biri geyiğe vurmuş, diğeri hayat dersi vermiş...
Satış danışmanlığı çağrı merkezine göre daha iyidir, kendini geliştirme şansın olur.
Turkcell çağrı merkezi gerçekten iç karartıcı bir ortam, maaş çok düşük ve beklentileri çok yüksek.
Arkadaşlar ben fikir almak için sordum sadece şartlar nasıldır çalışma saatleri ve maaşları nasıldır diye. Fikri olanın düşüncelerini beklerim. Yoksa zaten bende biliyorum alınıp alınmayacağımı. iletişim fakültesi mezunu olduğum için muhtemelen çağıracaklar zaten.
Madem iletişim mezunusun işini yapabileceğin bir yerlere başvursan senin için daha iyi olmaz mı? Halkla ilişkiler ajansları vs. geleceğin açısından sana daha yararlı olur...
Turkcell çağrı merkezin de kısa süre çalışmıştım. Eğer ki taşeron da değil Turkcell'in bünyesin de başlayacaksan iyidir. Günde 100 çağrıya bakacağın günler olabilir, yorucudur. Telefon da bir şeyler anlatmak oldukça zor oluyor. Çalışan sirkülasyonu hızlı bir iştir. Gelen müşterilerin çoğunluğu çok gergin ve agresif olur, buda bolca hakarete uğrayabileceğini gösteriyor. İş temposu yoğundur vardiyalar vs ağır gelebilir. Ancak 1-2 sene iyi performans gösterir, dişini sıkarsan mutlaka değerlendirilir ve çok çabuk yükselmeye başlayabilirsin. Ayrıca faranjite alış, ilk zamanlar kronik bir hastalık haline geliyor. :D Bence deneyebilirsin, ortamı güzeldir. Güzel arkadaşlıklar kuruluyor. Eğer ki başarılı olup da eğitmenliğe kapak atarsan oldukça keyifli olacağını düşünüyorum. ::D Bazen diyorum keşke ayrılmasaydım. :D
Maaşları yüksek değildir ancak prim sistemi mevcuttu benim zamanım da. Şu anda tahminen 1000 tl kazanırsın net. Primler bizim sistemde farklıydı para olarak maaşına yansımıyordu. Kariyer planlaması için Turkcell iyi bir başlangıçtır. Baktığın da geçici bir iş gibi görünse de faydasının olacağını düşünüyorum. Verdiğim rakamlardan emin değilim. Bizim zamanımız da bu rakamların biraz daha altındaydı + taşerondaydık. Daha iyi rakamlar da alabilirsiniz.
Turkcellde 7/24 calisabiliyorsun vardiyali teknosada asgari + prim yine vatanda 2 gun full 1 gun izin seklinde calisirsin
akrama 10 yıldır çalışıyordu turkcell'de çağrı merkezindeydi dün anlaşarak ayrıldı işten.. vardiya falan sıkıntı iş yeri ümraniyede ev bahçelievlerde servisi var ama trafik mesafe falan çok uzun.
Turkcell e bişe diyemem , satış biraz daha hareketlidir çağrı merkezine göre.
Teknosa da daha iyi para kazanırsın muhtemelen ,asgariden fazla maaşları bildiğim kadarıyla.
vatanda 2 gün full sabah 10 akşam 22, 1 gün izin şeklinde çalışma, teknosada ,sabah 10 - akşam 19 ,öğlen 13 - akşam 22 şeklinde 2 farklı vardıya sabahcı - öğlenci gibi :) ,haftadan haftaya değişir genelde. 1 gün izin.
Turkcell çağrı merkezi gerçekten çok yorucu gecenin bi vakti girip sabah çıkacağın zamanlar oluyor.Arkadaşım çalışıyor bayan ve gerçekten sinir sistemi alt üst oldu telefonda bazı insanlara bişeyler anlatmak gerçekten zor anlamayan bir sürü yaşlı insan genç insan yobaz insan dolu ve dalga geçer gibi birde ön yargılı bir şekilde karşıdaki insanı suçluyor.Çok iyi düşünün derim.Bence Teknosa mantıklı gibi asgari ücret ancak sizi verdiği mağazanın durumuna göre herşey değişir emin olun müdürden daha fazla maaş alan arkadaşım oldu TV satmaktan :) Eğer az biraz elektroniğe ilginde varsa güzellikle yapabilirsin derim ;)