Shanghai Tower (650 meters) - YouTube
Printable View
İzlerken çok pis gerildim :) En son el çaktıklarında dengelerini kaybetcekler sandım :) Gerçi sessiz izledim ama 650 metre de rüzgar yok mu ?
:D hass.....haskoy mu burasi.... ;)
Sabah denk geldi izledim uykum acildi kalp atislarim yukseldi :D
Deli gordumde zir deli hic gormemistim :D
Böyle bir boşluğa düştüm, videonun tamamını izleyemedim galiba yükseklik korkum olduğundan bu nasıl bir cesaret arkadaş ya. Videosunda korktum, gerçeğini düşünemiyorum.
Söverek izledim.
kalpten gidecem sandım bir ara :D
Mantiken binayi yapan onlarca isci oraya kadar cikmasi lazim o vinci takarken
Bizim inşaatçılar da çıkar sıkıntı yok :hihih:
izlerken avucumun içi terledi :D
usta bu nedir nasıl bir cesarettir, nasıl bir adranildir, adam erkeklikten düşer yahuu..
Yükseklik korkum olduguna artık eminim :) onlar çıktıkca ben dibe girdim arkadaş ruh hastasımısınız ? :D
yahu bende izleyemiyorum böyle şeyler ajda pekkan gbi oluyorum bazen hele şu rusların videoları var nasıl düşmüyor o itler.?
yüksekten korkmam genelde .. ama içim cekildi izlerken... sanırım orda olsa kesin panikten düşerdim :)
İzlerken içim bi tuhaf oldu lan :D Ama balık gözü kameranın böyle çekimlerde gerçekten çok etksisi var. Yüksekliği 3 kat falan arttırıyor :D
Oraya cıkan işçilerden tekfarkları emniyetsiz cıkmaları :) Nasıl bir cesaret ya helal olsun
Başka videoları da vardı rusların böyle radyo kuleleri üzerinde mekik şınav filan çekiyorlardı. Fazla yürek yemiş arkadaşlar. İzlerken korktum. :D
Ağzıma geleni sayarak izledim :)
Bi şunu anlamadım; sırtlarında paraşüt var sandım ama atlamaları görünmediğine göre paraşüt yok :) eee orayı bir de geri mi indiler ?
youğhaamınaaaaaaaa