Umarım bir göz dağı olur da daha dürüst ticaret yapar insanlar. Kaynak : Aracın Kilometresini Düşürüp Satmak Ağır Cezalık Suç - onedio.com
Printable View
Umarım bir göz dağı olur da daha dürüst ticaret yapar insanlar. Kaynak : Aracın Kilometresini Düşürüp Satmak Ağır Cezalık Suç - onedio.com
kEŞKE Emsal olsa
140 bin km düşürmek nedir ya :D:D:D
sonuçlanan bir durum varmı? isteniyor denmiş haberde..
geç kalınmş olsa da çok güzel yaptıkları yanlarına kar kalmamalı hoş bu yapılırsa içeri girmeyen az sayıda galerici kalır o da ayrı mesele :D :D
kanun çıkmış gibi niye seviniyorsunuz ki ? adam sadece kimsenin yapmadığı bişeyi yapıp davacı olmuş
yurt dışında bu tip uygulamaların zaten ağar cezaları var bide de kontrolü ve cezası olmalı
ayrıca pert araçların kazasız die satılmasına da bi düzenleme yapılmalı
belcikada arkadasım dava etti oyle araç yolda kalınca bilmem kacbin km düsümüşler bakım zamanı gelmedi diye devam etmiş arkadasda normal olarak halbuki ohooo üstünden neler geçmiş .
vay be belcika da da mı yapıyorlar bunu, sırf türk işi sandıydım ):))
eyvah eyvah bende düşürdüm km yi motor yapılırken :D ama zaten 99999da sıfırlıyo kendi :D ki satarkende belirticeğim bi durum bu motor yapıldıktan sonra kaç km olmuş bakmak için yaptım.umarım başım ağrımaz:D
çok iyi olmuş....
https://www.youtube.com/watch?v=2izJyoV8Rds
ne yazıkki her yerde varlar buda başka bir örnek
Çok ıyı olur yürülüğe girerse
para cezasına çevrilmesi muhtemel, en azından cezasız kalmamış oluyor.
Insallah bir an once bu sekil de bi kanun cikar. 2009 da 230.000 de sattigimiz 97 model passat simdi 190.000 de tekrar satilik.
daha öncede konusu vardı sonuçlanan bi dava yok ve sonuçlananlardada bişey çıkmamış
kilometreyi kimin düşürdüğünü nerden bulacaklar ? 90 model bmw mercedeslerin kmlerini türkiyeden transit geçen turistler bile düşürüyor saati oynanmamış araba kalmadı herkesin eli km telinde nereden bilecekler kime cezayı kesecekler, uygulama cok güzel ama uygulanması zor
geç kalınmış olay..
bugun sanayıde televızyonlar röportaj yapıyorlardı.