2000 model 740i 4. vites kesiciye girmeden yaptığı hız.daha 5. vites var ama yol bulamadık :)full stock
740i 4th gear top speed - YouTube
Printable View
2000 model 740i 4. vites kesiciye girmeden yaptığı hız.daha 5. vites var ama yol bulamadık :)full stock
740i 4th gear top speed - YouTube
Yakıt tüketim göstergesi tavan yapmış :D
Oha 4 de daha devir de bitmemiş hala gidiyo haha maşallah
Ne indirdi be vala helal olsun :)
fenaymış :surucu:
:D yrv geldı aklıma :D
o 3te goruodu topspeedi :p
7.40 manuel mi acaba?
Kadran flan bozuk değil dimi ?
Bana pek mantikli gelmedi o ivmelenme.
ne uzun şanzumanmış.
5.vitesi ekonomi amaçlı koymuşlar belli:D
Bu uzun vites oranları iyi mi kötü mü çözemedim bir türlü.
adamlar bitmeyen vites yapmışlar daha ne olsun maşallah :)
gercekmı bu 5 e atsan 400 e cıkar heralde :D
avatarı görünce, takumi fujiwara geldi aklıma, 5.sezon yarım kalmayaydı iyiydi.
740ın maşallahı var, arsızca çeviriyor devri.
Fazla hızlı geldi bana da
Yol düz değil aşağı meyil var hızlanma o yüzden biraz fazla.hızlanmayı göstermek için koymadım zaten :)
İlk 3 vitese göre 4 ve 5 çok uzun nedense
Fabrikanın verdiği max hızı 4.viteste bitiriyor araba başka bi video izledim oda aynı 4 te 250 oluyor videoda top speed yazıor ama 5 e atmıor bi gariplik var :D 3 den 5 e geçiyo sanki
evet, ve araba o devre kadar gelmişken 5 e geçerdi sanki , bi gariplik var, bende 4 ileri uzun şanzımanlı otomatik kullandım, hatta ilk 3 vitesi 740dan uzun du ama, 4 e attığım da bu denli geri düşmezdi devir. 3den 5 e olayı mantıklı geldi banada.
3 ten beşe geçme diye bişey yokki,ekranda 4 yazıyor zaten sonrasındada yükseltince 5e geçiyor zaten
otomatıkse zaten 4 vıtes degılmı? normal aslında kadran babamın aracıda vectra 4 vıtess oda bu hız kadar olmasada cıkabılıyor herseyı gectım 4vıtesı bırakın 1 vıtesde 100 120 yaıyordur heralde :D