Az önce olay yerinden geldim gerçekten can pazarı vardı allah acil şifa versin ve yardımcı ları olsun :( arkadaşlarımız arasından yakınları olabilir eşim acilde elimden geleni yapmaya çalışırım
BizimKocaeli.com - TEM'de zincirleme kaza
Printable View
Az önce olay yerinden geldim gerçekten can pazarı vardı allah acil şifa versin ve yardımcı ları olsun :( arkadaşlarımız arasından yakınları olabilir eşim acilde elimden geleni yapmaya çalışırım
BizimKocaeli.com - TEM'de zincirleme kaza
Hangi sorumsuz insan artığı yaratık döktü onu oraya kim bilir. Yaralıların hepsine geçmiş olsun,Allah yardımcıları olsun...
Gecenin bu saati TEM'in ortasında kaza. Allah yardımcıları olsun inşallah ölü çıkmaz.
Eğer iddialar doğruysa çok büyük bir sorumsuzluk, bu kadar kişinin hakkını nasıl öder bilinmez.
haberlerde gördüm inşallah ölen yoktur
Allah yardımcıları olsun
az evelde halicte onumde bi kaza oldu. Scirocco logan traffic s2000 karismisti. Logan ve scirocco cok kotu durumdaydi.
Allah yardımcıları olsun. inş. ölü yoktur.
Allah yardımcıları olsun çok kötü olmuş.Yalnız bu kamyoncuları ben anlamıyorum biri yolun ortasında yarık lastik bırakır biri bişey düşürür iplemez sol şeride öküz gibi dalarlar.İnsan olmak çokmu zor geliyor anlamıyorum
Merterde mercedes yanmis. S mi acaba goremedim
arabada bir ihtimal yaralı kurtulursun da hızlı giden bir motorda bu gizemli kaygan madde ölüm getirebilirdi.
Merter'de yanan Mercedes, C Coupe veya E Coupe.. Uzaktan tam seçemedim bu ikisinden biri.. Yol kenarında ufak alev sonrası çok kısa sürede bütün arabayı sardı ve kül etti..
Allah tüm kazaya karışanların yardımcısı olsun.
Yuklemeler genelde kadap usulu yapılıyor,doke saca gıdıyor.
Emınım bu cahıl adamın haberı bıle yoktur doktugunden...
Is guvenlıgı dıyoruz ya,herseyımız sokuk yada yamalı. 301 ıscımızın olmasıyle aynı yere dayanıyor bu olay. Yazık,guzel ulkemde ınsanın degerı cokkk ucuz...
Geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Allah yardımcıları olsun. 1 kişinin bile sorumsuzluğu nelere mal oluyor. :(
abi zaten ülkemizde bu tarz işlerin hangisi doğru düzgün yapılıyor ki :(
yolun ortasında difransiyel di tekerdi ne ararsan mevcut..
bundan 5 sene önce Samsun dönüşü önüme kamyon lastiği çıktı yolun orta yerinde duruyordu gerede yolunda.. Allahtan 70 km gibi bir hızda idim, canımı ve ailemin hayatını zor kurtardım :ofk:
Katliam gibi gerçekten, Allah acil şifalar versin, geçenlerde Paletli kepçe taşıyan bi çekici temde üzerinde bulunan harfiyat toprağını taşları yola döke saça tapa gaz gitti, taşlardan zor sıyrıldım aradım polisi anında ihbar ettim. Acımayın böyle bir durumla karşılaşırsanız sizde arayın özellikle harfiyat kamyonları arka dingil üzerinde koca koca taşlarla otobana çıkıyorlar. Düzensiz yükleme istifleme trafikte insan hayatını tehlikeye sokan en büyük etkenlerden biri