Golf R ile hem de yazılımlı R ile 1.4 Golf'ün bu şekilde yürümesi cidden cok enteresan.. Bravo valla Hakan.
01-06-2014, 18:09
speed_emre
bu konuya en iyi levent yazar gerçi yazılım firmalarıda çok önemli revo çok farklı yapıyor tfsi grubunu gerçektende reşit abide görüyoruz örneklerini :)
deneyen bütün arabalara maşallah. red gti ile sarı roccoyla sonuç ne oluyor acaba ?
01-06-2014, 19:14
penguinhakan
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler , golf r ile geçtiğim video +1.75 eğim (yokuş yukarı) , diğer golf r denemelri -1.75 eğim (yokuş aşağı) bunu da belirtmek isterim.
01-06-2014, 19:16
murat çelik
Maşallah hakan güzel gidiyor yine rur golf .
01-06-2014, 20:04
MuratGürakan
Alıntı:
speed_emre Nickli Üyeden Alıntı
bu konuya en iyi levent yazar gerçi yazılım firmalarıda çok önemli revo çok farklı yapıyor tfsi grubunu gerçektende reşit abide görüyoruz örneklerini :)
deneyen bütün arabalara maşallah. red gti ile sarı roccoyla sonuç ne oluyor acaba ?
18 jant koltuklarım takılı iken geçiyor beni red.
Yakın zamanda bende 16 ları takıp aynı bunun spec deniycem. Hatta mümkünse penguen'de gelsede denesek artık bakalım ne oluyiii :)
01-06-2014, 20:05
golfcu0101
maşallah RUR gene kıvamında ;)
01-06-2014, 20:14
penguinhakan
Alıntı:
MuratGürakan Nickli Üyeden Alıntı
18 jant koltuklarım takılı iken geçiyor beni red.
Yakın zamanda bende 16 ları takıp aynı bunun spec deniycem. Hatta mümkünse penguen'de gelsede denesek artık bakalım ne oluyiii :)
Ahhh canım ya , büyümüşte penguen abisine kafa tutarmış.
Söz prolimdeki değerlere gelirsen deneyecem seninle ama şimdi gerek yok.
01-06-2014, 20:17
iynn-RS
Tebrikler hakan abi guzel denemeler olmus , rur hakkini vermis yine :)
Ben bu stage konularina fazla takiliyorum galiba :) golf R o yazilan speclere gore stage 1 oluyor abi.wg fazlasi var sadece.
Alıntı:
speed_emre Nickli Üyeden Alıntı
Bence gayet normal deneme sonucu o speclere gore.
Red ve rocco meraki nasi uyandi bu videolardan onu cok merak ettim :)
01-06-2014, 20:21
Görkem
her telden değişik güzel araçların denemesi olmuş :) maaşallah Hakan abi sonuçlar çok güzel ;)
01-06-2014, 20:26
MuratGürakan
Alıntı:
penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı
Ahhh canım ya , büyümüşte penguen abisine kafa tutarmış.
Söz prolimdeki değerlere gelirsen deneyecem seninle ama şimdi gerek yok.
Tam bir karaktersizsin sen. Yana yanayken küçük büyük belli olacak sen merak etme. Ateşle oynuycam. Ateş beni çağırdı yine bak. Ateşli penguen.
01-06-2014, 20:47
penguinhakan
Alıntı:
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı
Ben bu stage konularina fazla takiliyorum galiba :) golf R o yazilan speclere gore stage 1 oluyor abi.wg fazlasi var sadece.
Bence gayet normal deneme sonucu o speclere gore.
Red ve rocco meraki nasi uyandi bu videolardan onu cok merak ettim :)
Eyvallah İbrahim , Özellikleri yazdım o yüzden stage kavramı karışıyor dediğin gibi.
Emre arkadaş sağolsun herşeyi takip eden birisi bildiğim kadarıya , bu soruyu sorması manidar geldi bana , ne yapmak istiyorsa artık.
01-06-2014, 21:06
PD130
Hakan masallah güzel gidiyo kazasız gazlamalar .
01-06-2014, 21:48
penguinhakan
Alıntı:
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı
Yazıdıklarımızda unuttuğumuz RS4 Enjektor de var İbrahim.
01-06-2014, 22:09
iynn-RS
Alıntı:
penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı
Yazıdıklarımızda unuttuğumuz RS4 Enjektor de var İbrahim.
Pompa yokmu?
Basinc nedir abi R da
01-06-2014, 22:14
GokhanErol
maşAllah hakan abi tebrikler güzel deneme olmuş c.tesi tuluntaşta golf r ı görmüştük keşke dursaymışız aradaki farkı herkes daha iyi anlardı... :)