Geçtiğimiz hafta kayınpederime ait olan Nissan qashqai tekna benzinli aracını sattım.
Fakat ***** sitede ben bu aracı bilmediğimden dolayı sadece isim olarak Nissan qashqai tekna executive paket olarak yazdım. Fakat araç tekna paketmiş bugün aracı sattığımız kişi bizi aradığında öğrendik.
Sattığım kişi siz beni kandırdınız araç bu paket tekna executive paket değilmiş teknaymış dedi. Beni 1000 tl zarara uğrattınız bu farkı istiyorum diyor.
Bende kendisine dedim ki adınız yazarken soyadınızı yanlış yazabilirsiniz ya işte öyle bir hatam olmuş kusura bakmayın eğer arabada mekanik bir problem var yada söylediğim şeyler harici bir şey varsa başım üstüne karşılayayım dedim ki arabada nokta hata ,hasar, boya ,mekanik sıkıntı yok.
Aradaki paket farkında tavan rayı, deri döşeme, hız sabitleme,cam tavan, start-stop özelliği ve koltuk ısıtma varmış ki ben bunların hiç birini işaretlemedim yada yazmadım kişi de bunu gördü zaten fiyatı uygun olduğu için bizim aracı seçmiş.
Anladığım kadarıyla etrafındaki arkadaş veya akrabası bunu biraz gazlamış kazıklandın vs. diye.
Sonuç olarak dava açacağım,parayı size haram ederim gibi söylemlerde bulundu.
Bu amcamız bir yaptırımda bulunabilir mi ?
Bu arada araç boyasız Nissan Qashqai tekna paket 113k de 2. sahibinden bir araç 39k tl ye sattım kendisine ve adam inanmasa da ben aracı tekna executive diye hatırlıyordum. Benim bence tek hatam bu ve ben gayet güzel dille özrümü diledim.