Noterden satışı yaptınız mı? Yaptıysanız hukuken başvuracağı tek yol dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunma olur ki buradan da bir sonuç alamaz. Sizin vicdanınız rahatsa gerisini takmayın kafanıza.
Printable View
Noterden satışı yaptınız mı? Yaptıysanız hukuken başvuracağı tek yol dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunma olur ki buradan da bir sonuç alamaz. Sizin vicdanınız rahatsa gerisini takmayın kafanıza.
Dua etsin böyle bir olayla karşılaşmış feleğin çemberinden geçmiş tekna executive alsaydı sonradan öğrenseydi intihar ederdi herhalde :)
Satışı yaptık perşembe günü bugün arıyor böyle böyle diyor.
Bende kesinlikle isteyerek yada kandırmak için yapılan bir şey olmadığını anlatıyorum ama kafi boşa anlatıyorum tabi.
Ya ben deri döşemesiz,cam tavansız modeli sana nasıl bunlar varmış gibi satabilirim ki, el insaf ve böyle bir yazım çizimde yok donanımlarda işaretli değil bir yerden öğrenip beni aradı işte.
Kayınpederim az önce konuşmuş tekrar. Hala sizin damat kandırdı diyormuş desin dursun artık benim içim rahat
Bu donanımların farkı bin lira mı :) şaka gibi
ne kopardım kar diyooo baksanıza...............
bence sıkıntı yapılacak bir durum yok. adamın kendi hakim olması gereken bir konu bu senin değil.
Donanım özelliklerini ve teknik özelliklerini "0" km araç aldığınız bayide satış temsilcisi bile tam hakim olamayabiliyor çok kez yaşadım,yaşamışsınızdır.
Yani özetle hadisin ordan bi pok olmaz kendi bilecekti..
Cam tavan ve deri döşemeyi ayırt edemiyorsa bence bi göz doktoruna gitsin alan kişi.
Nissan Qashqai 1.5 dCi Tekna İkinci El SUV, MPV, Crossover, 4x4 ve jeep'ler, Sıfır Satılık Arazi Araçları sahibinden.com'da
Siz iyilik yapıp uygun fiyat yazmışsınız. Bu piyasa için yapmanız gereken, aracınızla muadil olan 45bin mi, benim ki daha temiz + 3bin olmalıydı.
En olmadı, aracınızı iade alın aynı paradan. Yanlış anlaşılma olmuş diye, sonra boyalı değişenli fiyatından değil de, piyasından satınız. :icon_tup:
hiç bişey yapamaz noter satışında herseyi onayladını ve bildiğini belirtir. komik bir vaka olmuş kesinlikle bişey koparamaz sizden hayırlı olsun :D
1-sahibinden sitesinde eksik bir dolu model ve donanım var. bazılarının adı bile yok.
2-diğer arkadaşların da dediği gibi noter sözleşmesinde aracı bu şekilde görüp beğendiği, parasını peşin olarak ödediği... şeklinde ibareler mevcut.
Öncelikle sizin doğru kriterleri girmeniz lazımdı. ancak göründüğü kadarıyla aracınız kendi piyasasının da altındaysa pekte yapılacak bir şey yok. ama bundan da önce insanın aldığı aracı bilmesi, en azından opsiyonlarını öğrenmesi gerekir.
Hocam o donanımlar 1000 lira değerinde falan değil . Kafasına göre söylemiş zaten rakamı . Ayrıca siz aracı alırken farketmediniz mi bu donanımları diye sormadınız mı ? 4 gün oturduktan sonra mı aklına gelmiş koltuğun deri olmadığı :) ilk bakışta cam tavan belli eder arkadaşların yazdığı gibi
Adami arayin 1000 lira eksik rakama arabayi geri alirim diyin
GET açsaydınız keşke :)) Böyle saçmalık mı olur yahu, hiç bir şey çıkmaz bunun altından merak etmeyin. İnsanlık hali kategori seçerken yanlışlık yapmışsınız ki her gün onlarca yanıltıcı ilan açılıyor araçlar satılıyor. adam dream hondaya elegance kategorisinde ilan açıp satıyor....
aynı olay başımıza geldi arkadşın getzi ilana koyduk 4 airbag v.s. işaretlemişiz. kasten değil adam geldi abi bunda yok dedi utandık adam gebzeden geliyordu dedik yol paranı verelim yada fiyatan düselim arabayı diye anlasmıstık. ama bu adam cok iyimiş al git bide opsiyonlar airbag gibide değil koca koca opsiyonlar :) uyanıkmıs bana kalırsa sizdeki iyi niyeti görmüş diye düşünüyorum
Alan adam mal bence senlik bisey yok abi 39 milyar parayi veren adam o arabayi didik didik eder özelliklerini bilir f16 falan yazsaydin ucak mi aldım sanacakmış ??
Gayet uygun bir fiyata satmışsınız.
Bence sizde dava açın uyguna aldığı için.
Görmeden bakmadan alırsa ne ala, sadece yazıya itibar ederse sorun olur.
Ama anladığım kadarıyla gelmiş bakmış ve almış.
Noterde araci bu sekilde gordum begendim diye imzayi atti sonucta, hicbir hak iddaa edemez. baksaymis,baktirsaymis. iciniz rahat olsun., ona da gecmis olsun. bir dahaki sefere agzini degil gözünü açar. sakın üzmeyin kendinizi