İzmir'de gittiğiniz veya tavsiye ettiğiniz oto yıkamacılar hangileridir? Köpüklü yıkamayla ilgili konuyu okuduktan sonra bu konuyu açma gereği hissettim. Balçova'da oturuyorum, ama eğer gerekirse başka ilçelere de gidebilirim.
Printable View
İzmir'de gittiğiniz veya tavsiye ettiğiniz oto yıkamacılar hangileridir? Köpüklü yıkamayla ilgili konuyu okuduktan sonra bu konuyu açma gereği hissettim. Balçova'da oturuyorum, ama eğer gerekirse başka ilçelere de gidebilirim.
Direk sukru abi . Evolution ismi. Git on numara bes yıldızdir. Begenmessen tekrar tekrar soleyebilirsin zoruna gitmez yapar olede bi delikanli :)
ksk - mavişehir taraflarında tavsiye edilecek yıkamacı var mı?
Yeri üçkuyularda şükrünün. bende kesinlikle tavsiye ederim.
En son Carrefourdaki yere götürdüm 2 sefer. ilkinde memnundum 2.de dedim bir daha gelmem. Personele görede değişiyor *****. Mavişehir tarafı için tavsiyeye benimde ihtiyacım var.
Haftasonları bir iki araç yıkama için uğraşabilirim evden alıp eve teslim de ederim ancak fiyat yüksek gelir diye uğraşmıyorum.
En güzeli kendin yıkıcan.
İlla oto yıkama diyosanız da Kipa 3M, Carrefour vip platin, Koçtaş'ın altındaki oto yıkama.
Şimdi ben tavsiye ediyorum, gider çalışan eleman kötü yıkar biz mahçup oluruz anasını satayım :D
Kanka ben gittim Kipa 3M'e hemde Fiesta varken verdim ozon mozon bişiler dediler 50 lira mı tam hatırlamıyorum öyle bi para verdim ama inan içine baktım göğüslükte tozlar var klima peter üstlerinde tozlar dolu dediğin gibi belli olmuyor aceleci bi hal aldı mı ortam yapılan iş de vasat oluyor.O yüzden en güzeli kendin yıkıcan al bi ufak çaplı yıkama makinesi ufak ufak bas geç :D
Mavişehir Koçtaşın altında bir yer var akşamları sakin olduğunda oraya götürüyorum fena değil. Konuyu takipteyim.
Yukarıda yazdığım gibi arkadaşlar fiyatım 40 TL yaklaşık iki saat uğraşıyorum.Ürünlerim meguiras, crystal concept ürünlerini kullanıyorum.Fiyat sıkıntı olmaz ise konuşuruz.
Üçkuyular'da nerede kalıyor Şükrü abi ? Çevreyolu viyadüğün altında kalan cadde üstündeki yer mi ? Önünde smart duruyor hani cabrio ?
Bornova için de yer bilen, tavsiyesi olan varsa dinlemedeyim.. :)
3. sanayii de 409. sokaktaki yikamacida Mustafa var calisan elemanlari. verin ona arabayi 1.5 saatte anca yikior bayagida arabayi yaliyor tavisye ederim kesinlikle :)
abi senin mekan neresi ? evin garajında mı yıkıyorsun? fiyat problem değil de güzel işçilik olsun yeter :)
sonax detaylı gibi mi hizmetin, kil vs.yapıyor musun? :)
çok soru sordum belki ama "ne kadar çok araba yıkarsam o kadar para kazanırım" zihniyetinden çok adam gibi araba yıkaran mekan lazım. isterse 50 tl olsun, hem içime sinsin, hem güzel/kaliteli ekipmanlar kullansın.
tavsiye edilen mekanların hepsini biliyorum, ama açıkcası benim gibi kıl bir adama hitap etmiyorlar :)
edit: mekan ksk - mavişehir civarında mı ??? :)
arkadaş biraz kırıktır detay konusunda. hatta kendi konusu vardı fikir vermesi açısından
http://www.techturkey.com/forum/deta...lamalarim.html
Erdem mekanım yok.Apartman garajım yada sokakta yıkıyorum.Benim için ilk önce işin düzgün yapılması müşterinin memnuniyeti önemli kazanç sonra..Kil isteği olursa 50 olur vs.Kendi yaptığım işi anlatmak hoşuma gitmiyor.Yarın öğlen saat 13.00 kadar cumartesi full boşum beklerim.Memnun kalırsan sen yorum yaparsınn doğrusu budur.Girne caddesi civarındayım.
Ben aracımı Cem'e vermem, kafasına eser söker detay yapar filan Allah muhafaza :D
Valla iş-spor-ev-Çeşme-Ayvalık dörtgeninden çıkamıyorum :D Görüşelim hakkaten Batuya da ayıp oldu ne zamandır gidemedim.