Emre İlbi Nickli Üyeden Alıntı
Abi merhaba,
F1 gibi tüm dünyanın takip ettiği bir platforma girebilmiş bir Fren üreticisi,
sanırım ARGE için yeteri kadar yatırım yapmıştır, ve bu ürünleri her türlü olumsuz koşullarda, defalarca test etmiştir, haksız mıyım?
99 yılından beri F1 takip ederim, son 4-5 yıl ara vermiştim, son 2 yarıştır tekrar takip etmeye başladım, ben ilk defa disk kırılmasına rastladım, elbetteki her an herşey olabilir, mekanik spor sonuçta,
geçen hafta bende senin gibi düşünüyordum, şanssızlıktır kesin diyordum,
ancak şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerek,
bugün ki olayda mı şanssızlık? takım başka konuşuyor, Hamilton başka konuşuyor,
ayrıca Serhan Acar, Hamilton konuşmasının tamamınıda açıklamadı, adam bi ara duraksadı, Hamilton'ında farklı şeyler düşündüğünü, sadece kötü şans olmadığı gibi bişey söyledi, yanlış anlamadıysam.
birde abi sende eski F1 takipçisin anladığım kadarıyla,
Ferrari hegemonyasının olduğu dönemlerde, hatırla Michael Schumacher, Rubens Barrichello olaylarını, mesela benim hiç unutmadığım, Rubens kazanacakken, Schumiye yol vermesi, onun kazanması, ve daha nice olay,
Elbetteki Schumacher, Rubens'ten çok çok daha iyi bir pilot idi, ama yinede takım emirleri Rubens'in dahada fazla ezilmesine neden oldu hep,
şuan Mercedes'te Hamilton açık ara Nico'dan iyi, bunun aksini iddia etmek büyük haksızlık olur, eee Mercedes Alman, Nico Alman, Hamilton İngiliz,
Hamilton'ı ezmeye çalışmaları bana çokta ütopik gelmiyor