megane = 2.0 T 225 hp
cupra r= 1.8 T 225 hp (1 onceki kasa)
roll - drag durum ne olur arkdaşlar ?
megane = 0-100 = 6.5 max.hız = 236
cupra= 0-100=6.9 max.hıx= 240
Printable View
megane = 2.0 T 225 hp
cupra r= 1.8 T 225 hp (1 onceki kasa)
roll - drag durum ne olur arkdaşlar ?
megane = 0-100 = 6.5 max.hız = 236
cupra= 0-100=6.9 max.hıx= 240
cupra herturlu alır
cupra affetmez.
konusu açılmışken bir çogumuzun tanıdıgı bektaş (megy rs) new cupra ile denemek istiyo
cupra acımaz gibi..
cupra her konuda üstün...
megane rs yanına yaklaşamaz cupranın
oldukça yakın kalırlar.. hangı aracın saglık durumu ıyıyse o alır...
cupranın son hızı 237 km bu arada..
teknik veriler bu kadar yakınken nasıl her türlü cupra???hatta megane ın cc üstünlüğü ve verilere göre 0.4 saniye 0-100 farkı varken neye dayanarak her türlü cupra???yanlış anlaşılmasın aydınlanmak için soruyorum ;) ...
Valla megane o teknik verilerdeki kadar gitmiyor. Bence hantal bir arac. Cupra aksina bir okadar atik ve dolu dolu giden bir arac. Bencede Cupra galip gelir
Biraz fazla iddialı değil mi laflarınız "her türlü Cupra" gibisinden. Ben her 2 aracın hem stok hallerini hemde chip egsozlu vs hallerini biliyorum. Her türlü Cupra R alır demek aslında o kadar da kolay değil.
megane rs ve fr la dememistim(fr sanırım 18t ama benim denedigim chip li egzozluydu intercoller i buyuktu vs.. sanırım cupra kadar olmustur.)neyse bu denemeye dayanarak megane 1 1.5 boy onde gitmisti...tabi bu kesin bir sonuc olmuyo ama tahmin iste.(bu arada deneme roll du)isterseniz videoda koyabilirm
walla birkaç sene evvel videolarını izlemiştim megane geçiyor stock olarak.
cupra r alır...
halen tam aydınlanamadık sanırım...bir deneme olsa da tadından yenmese mesela :) ...
stock bi cupra r vardı o şimdi chipli :D:D:D bu arada sadece chipli olmasına rağmen bektaş denemek istiyomuş diye bi mesaj okudum c. tesi gece müait oluruz ben stockken deneme yapmıştık bide chiplisi ile yaparız