Burak K. Nickli Üyeden Alıntı
2 gün önce bmwyi satmak için müşteri geldi,dynomossda ekspertiz yaptırmak istedi ne mal olduklarını bildiğim için önceden açıkladım durumu oradan çıkan sonuçlar doğru olmuyor diye neyse ısrar etti götürdük arabanın kaportası elektroniği yürüyeni vs bildiğim gibi çıktı güç ölçümü için dynoya çıktık sonuç olarak arabanın 130 HP olduğunu şanzıman ve difransiyelden kaynaklı güç kaybından dolayı yere 99 HP verdiğini söylediler. Araba da Dr.ecu ekonomi yazılımı var,arabamdan emin olduğum için itiraz ettim tartıştık adamlarla. Dynolarının markasını sorduğumda man dediler kalibrasyonu da man firma yetkilileri yapıyormuş man dyno üretiyor mu bilmiyorum ? Arabayla yolda deneyince müşteri ikna oldu fakat daha önce c4ü götürmüştüm ona da aynı şekilde sonuç çıkardılar müşteri vazgeçti almaktan. Ben bu firmayı gerekli yerlere şikayet etmek istiyorum fakat ekspertiz sonuçları alıcı da kaldı geri de dönüş yapmadığı için numarası kayboldu adamın. Şikayette bulunsam bu belgelere nereden ulaşabilirim ve kanıt olarak Bursa'da arabamın gücünü ölçtürebileceğim yanılma payı en az olan dyno var mı bilgisi olan söylerse sevinirim.