Selam arkadaşlar yıllardır kafamdan atmadığım bir durum var oda bir American kası arabaları :) Şimdi bir 74 Trans ** alsam diyorum ama kime sorsam hadi canım diyor :)
Siz ne dersiniz hafta sonları binme için güzel olmaz mı ?
Printable View
Selam arkadaşlar yıllardır kafamdan atmadığım bir durum var oda bir American kası arabaları :) Şimdi bir 74 Trans ** alsam diyorum ama kime sorsam hadi canım diyor :)
Siz ne dersiniz hafta sonları binme için güzel olmaz mı ?
hadi canım :D
şaka bi yana masrafı çok olur ve çok yakar eğer uğraşıcaksan ve finans konusunda sorun olmayacaksa al :P
emin abi,senin bütün çevre sanayi ama muhabbete değil iş yapmaya gidersin sanayiye
nıye boyle dıyosunuz anlamadım. bız sene 2000de kazalı 74 ımpala aldık. 1 sene ıcınd e restore ettık tertemız oldu ve satılana kadar yaklasık 2 senelık sure ıcerısınde noırmal bakım masrafları ve on takım gereksınımlerı harıc bı sorun cıkarmadı. alacagın araba temızse zerre sorun cıkmaz. bızım aldıgımız makınenın motopru bıle orjınal mıl deydı yapılmamıstı.
Ne sebeple soruyorsunuz ? Maddi mi sebeplerden dolayı falan mı ? Çekinceleriniz neler yani ....
daha dün sanayide ustama aynı şeyi söledim benimde içimde hep bir amerikan yapmak var bana 8 ay ve 100.000 YTL den aşağa çıkmaz deyince değmiyeceğini düşündüm ama hazır düzgün bir araca max 40,000ytl verilir bence ve zevkide çıkartılır:)
neden hadi canım diyorlarki :) düzgün ve temizini bulduktan sonra nerdeyse günlük kullandığımız araçlar kadar sorunsuz arabalardır sana yapacağı tek masraf benzin ve zamanı gelince rutin bakımları olur ;) tabi bu arada arabana bişeyler eklemek istemeni katmıyorum bu masrafa :D parçası zor bulunur derler geçiniz böyle bişey yoktur bu araba 13 yıldan beri bizde şu güne kadar bir kez olsun parça sıkıntısı zart zurt çekmemiştir :) mesela ben kendi aracımla şu ana kadar sadece marş motorunun kitlenmesi yüzünden, modül yüzünden ki bunların 34 yıllık parçalar olduklarını düşünmek lazım :D ve birde benzin ibresinin bozukluğundan dolayı yolda kalmışımdır :) trans ** yerine camaroda tercih edebilirsin ufak tefek farklılıklar dışında onunda trans amdan herhangi bir eksiği fazlası yoktur.
ayrıca eğer benzin problem değilse neden sadece haftasonuyla kalasınki hafta içide ŞIKIŞIK trafiğe kalmadan gayet kullanılabilir arabalardır. mesela ben hava güzel olduğu sürece ve gidiceğim yerler abidik gubidik yerler değilse devamlı kullanıyorum arabamı gayette keyifli oluyor :)
amerikan herkesin içinde kalmıstır acısı her zaman hissedilir. Dadından yinmez emek ister bakım ister. Severim yani . Benzini sorun etmesem alırdımda
yıllar evel bizdede vardı firebird :D babamın anllatığına göre birtek hafta sonları binebiliyormuş :D
Binilmicek araçlar değil,babam da yaklaşık 13yıldır dodge dart custom var ki bu araç camaro,trans ** kadar popüler değil türkiye de 2 elin parmağını geçme belki bizde ki aracın sayısı ama hiç bir zaman parça sorunu yaşamadık.
Bakımları vs 'si düzgün ve zamanında yapıldığı sürece sorunsuz ve çok keyifle binip dolaşırsınız.
Bizim ki amerikan kasından ziyade daha çok aile arabası tarzında :)
http://www.foundationpc.com/cars/73dart8.jpg
bizimkinin aynısı :)