Talihsizlik... R53 sandık motor hakkında yardım?
selam arkadaşlar olayı en basından yazıcam talihsiz olayları . bundan yaklaşık bi 20 gun once antalyadan mini Cooper s aldı arkadaşım. 2004 model. almadan once expertize soktuk arabada bi tek lokal boya cıktı on kaputta diğer yerler orj. neyse motor iyi dendi kaporta cok iyi cıktı eyw dedik adamlada anlaştık arabayı aldık 34.5 milyara. (2004 model 170 binde) sonrasında arabayı manisaya getirdik normal kullanıyoruz arabaya alışmaya calısıyo sahibi roll felan işi olmaz zaten.
izmir de srk shop a gittik eibach yay taktık amortisörler patlak cıktı hepsini değiştirdik geldik manisaya. ertesi gün oldu bizim yanımıza gelirken araba su kaynatmış. neyse biz yanına vardık manzara iç acıcı değil arabaya su koyuyoruz çatur çutur ötüyo içerisi. ve bi anda cıkmıs arabayı sıkmadım da hiç dedi. su ilave felan derken sıcaklığını normale getirdik fakat yedek su deposu catlamıs oradan su atıyor. yavaş yavaş geldik otoparka olaylar burada başlıyor simdi :)
sabah oldu izmire gittik yedek su deposu ve termostat aldık. geldik taktık test edildi ve sonuç conta dendi.. (manisada araç) buralarda pek anlayan olmaz dedik doğru izmire. sakin şekilde gittik hararet hiç yukselnmiyor eskisi gibi sorun yok. 3. oto sanayide koray oto tamircisi var BMW Mercedes mini tamircisi. babasının arkadaşıymış o oraya goturdu oraya geldik. würth ün bi ilacı var radyatörden hava alıp suyun rengi degisiyosa conta yanık dır dedi. o testi yaptık oda conta dendi ama içini açmadan bilemeyiz. peki ustam açalım ozaman. başladık motoru indirdik sehpaya parçalandı ve ne görelim....
araba hiç antifreze kullanılmamış motor içi full pas tutmus piston oynuyo gevsemis. ust kapak ÇATLAK, silindir kapağı yüzeyi eğrilmiş , motor yağ içinde akan sulardan dolayı motor havuzu pas küf cogu yeri sarj dinamosu pas içinde borular patladı patlıcak curumus. elektrik tesisatı derme çatma yapmıslas kesip bantlayıp devam etmişler. motor takozların hepsi kopuk. daha bilimum şeyler var malasef..
şimdi expertiz imzalı kâğıdı var mahkemeye vermeyi düşünüyorum neyse olay o değil. komple motor yapılacak ne var ne yok değişecek borular sarj dinamolru takozlar kapak yeni alıncak rektefiye pistonlar kollar gömlekler de olucak gibi + işçilik bize masrafı 12-14 bin bulur dendi. kapak sıfır alıncak tabi.
şimdi bende bu fiyatları duyunca araştırma yapayım istedim. arkadaşım baya mağdur dustu bide usta kazığı yemiyelim. bize yol gösterin sandık motor taraftarıyım ama fiyatı nedir nasıl olur sizce nasıl bir yok izlemeliyiz? biraz uzun oldu ama derdimiz buyuk :) okuyan yardım eden herkese şimdiden cooooook teşekkür ederim. izmirden merak edenler yardım etmek isteyen olursa araba 3. oto sanayide koray oto da.