Sultan ahmet tarafında gişede bilet satışı yapacak personel aramaktayız iş arayan arkadaşların CV lerini mail olarak iletmesini rica ederim
Mail adresi: seckin.atesci@gmail.com
Printable View
Sultan ahmet tarafında gişede bilet satışı yapacak personel aramaktayız iş arayan arkadaşların CV lerini mail olarak iletmesini rica ederim
Mail adresi: seckin.atesci@gmail.com
ne gişesi acaba? iş tanımını bıraz daha acarmısnız rıca etsem?
müze gişelerinde bilet satışı not:askerlik yapılmış olması gerekmektedir
calısma saatlerı nasıl acaba bırde sözlumle bırlıkte ıs arıyoruz yardımcı olabılırmısınız?
güncellll...
işin içeriğini yazarsanız kaba taslak biraz daha ayrıntı verirseniz; sizin içinde yararlı olacaktır.
Kolay gelsin
güncell diyelim....
Adami dovseydin kardesim en azindan calisma saatleri sosyal imkanlar gibi detay versen adam umut etmez sen nasil cv istiyorsan calisaninda sana bunu sorma hakki var
Fiyat özelden gibi bişey heralde buda
senin detay olarak aldıladığın ne acaba_? havalara bak :D hahahahahahahaa tamm konunu kirletmeyim inşallah istediğini bulursun
İlk mesajda melek gibi olan arkadaş sonrasında canavara dönüşmüş dolar 2,74 olduğundan olabilir mi?
Kahrolsun kapitalizim
İsteyen gönderir isteyen göndermez yazmak için yazmayalım.....
Cem abi ona göre bak...
sen sakın bir yere müdür flan olma
şimdiden bu tavırlardaysan o zamana çekilmez birşey olursun.
iş ihtiyacım olsa bile bu tavırlardan sonra arayıp sormazdım.
birisine imkan sağlıyorsun diye böyle havalara girmeye gerek yok
Ya kardeşim ne havası neyin kafasını yaşıyorsunuz ben buraya böyle birşey yazdımki burdaki kişiler yararlansın cem abi yaşmış biraz daha detay ver diye belkide biraaz ters anlaşıldınyazdıgım olabilir yazmak için yazanlarda var makara yapacak yazmasın şakşakçılıga gerek yok tekrar yazıyorum uslubumü begenmeyen yaxmasın bukadar basittt dimi ayrıca neyin havasında olucam onuda merak ediyorum