extrem_015 Nickli Üyeden Alıntı
İlk mesajı düzgünce okusanız hiç böylesine gülünç bir duruma düşmezdiniz,fikri olan yok mu derken konuya hiç cevap gelmediği için öyle yazdım,herhangi bi kimseye özellikle forum ortamında sen biliyorsun sen bilmiyorsun diye sorgulamak her ahvalda malayani bir iştir ama bir seferlik prensiplerin dışına çıkalım,afr ve widebandı biliyor olabilirsiniz ama fikir kelimesinin ne demek olduğundan bihabersiniz,fikir düşünce demektir biraz daha açacak olursam düşünen bir bireyin,sorulan sorulara cevaplar verebilir olmasıdır,örneğin benim yukarıdaki soruma karşılık -şu şekilde yapabilirsiniz,-x kişiden ücreti mukabilinde kiralayabilirsiniz şeklinde önerilerde bulunur,öküzün altında buzağı aramanın lüzumu yok,siz ufak bir ayrıntıyı bile işinize geldiği gibi anlamışsınız.
Ayrıca kimseden zorla yada babasının hayrına cihaz istemiyorum ücreti mukabilinde kiralayacağım isteyen verir isteyen vermez bu ne böyle arkadaş ufacık bir şeyden nerelere gelmişsiniz,yazık,zaten çok kısa süreli bir test olmayacak olsa kimseyle uğraşmadan yenisini alıp devam ederdim.