2009 honda accordu okadar uğraşıp 19 jant yay yaptıktan sonra ansızın bir sohbette satarmısın satarım muhabbeti sonunda sürpriz bir şekilde sattıktan sonra hep hayalimde olan station arac takıntımı gerçekleştirmek için audi a4 avant a6 avant ve bmw 520 avant arayışımdan sonra yeni passatı görüp çok beğendiğimden dolayı tesadüf müdür nasip midir daha bayiye giriş yapmamış gümrük işlemleri bekleyen beyaz cam tavan renkli cam katlanır ayna 1,6 tdi dsg comfortline aracı mart başında aldım.
araç donanım ve iç hacim olarak çok başarılı konforlu tam aile arabası 2 ufak oğlum var ve işimdede kullanabilmemden dolayı tam biçilmiş kaftan. bagaja pusetmiş valizmiş bebek arabasıymış doldur gez süper.
tek eksisi bana göre vw gurubunun herşeyi opsiyon olması ve gidiş olarak accordumu hazzını vermemesi
tabi station araç almamdaki en buyuk etkenlerden birisi internet forumlarında o kaslı buyuk heybetli buyuk jantlarla yapılmış yerle bir araçlara hayran olmam var
tabi artık kaşıntılarım başlamaya başladı ve ilk olarak çeki demiri taktırıp kayıgımı römorkumu istediğim yere götürmem şart :)
onun haricinde 19 veya 20 jant takıcam güzel bir coilover istiyorum ve internette gördüğüm r line body kit almam şart :)
bu istediklerimi nerden bulurum nette pek bi parçası yok daha yeni araç olduğu için
yardımcı olabilecek arkadaşlar yorumlarını bekliyorum