haber link
Printable View
bi bu eksikti zaten
Durup bi yerde yemek yeriz zaman geçer ceza yemekten iyidşr
Guzel uygulama umarim istismar etmezler
Biz yemek yedik diye aradaki farkı kapamak için tapagaz gidiyoruz :)
Saolsunlar birtane geldi. 189 TL
anlaşıldı, eskiden ne güzel stil ayakkabı boyaları vardı :)
bunun harıcınde izmite kadar 3-4 yerde kamera köprüsüde gördüm ıkı mesafe arası hesaplayanlardan galıba .
İstanbul -Ankara uçakla daha avantajlı olacak o halde :)
Abi bence cezalar cep yakmalı ki insanlar akıllanmalı.. En ucuz ceza 70 - 80 küsür lira.. Bunları biraz daha can alıcı şekilde .. Şahsen cezalar daha yüksek olsa insanlar akıllanır belki
iyi yanını düsünelim,
araba yada yol sohbetlerinde hep bi hızlı arkadşımız abimiz vardır. Gişeden gişeye şu kadar vakitte vardım vs diye genelde hep anlatırlar görgü tanıkları genelde olmaz cünkü imkansıza yakındır anlattıkları vakitler , bu ortamlarda artık sorarız cezan olmalı çıktıyı görebilrmiyiz ağbiii diye :) cezası olan iddasını devam ettirir :D
bide şu yakıt efsanecilerine bi sistem koysalar rahatlayacak vatandaş :)))
ya akıl var mantık var bizim pederin iş icabı hergün maltepe'den avcılara gidiyor ve 2-3 defa gişelerden geçiyor 05.00 05.30 arası çıktığından dolayı erken gidiyor ve on dakika arayla gişelerden geçiyor o zaman bu adam her gün cezamı yiyecek :D
istanbulda temde 120 ile gitmeye razıyız yol gece gündüz kilit zaten radar koysalar ne yazar.
bunun tam olarak hesabı nedir ona göre yol yapalım artık :D
Nereden soyacaklarını şaşırdılar.
Hocam neyi beğenmedin ? Trafik cezaları ülke de çok makul emniyet şeridinde giden mi dersin , kafasına göre çakarla koyup giden mi dersin.. Geç kaldı diye emniyete giren servisler mi dersin .. Böyle olduğu sürece daha da çekilmez hale gelip saygısızlık devam edecektir :) Hoş saygı falan yok ama işte bir ihtimal
Yukarida umarim istismar etmezler yazmistim ama simdi soyle bir dusundum de, kurallara uyanlari soyacaklarini sanmiyorum. O kadar cok kurallara riayet etmeyen insan var ki, kurallari uyanlari soymaya ihtiyac yok bu memlekette.
Tr genelimi bu sadece istanbulmu tamda cuma ankaraya yola cıkacaktım :)