-
TT motorcu gezısı :)
Dıger motorsıklet konularında motor sahıbı arkadaslarımızla gunubırlık gezıler yapalım dıye laflıyorduk. Yaz bıtmeden gunubırlık gıdıp gelınecek gezıler yapmayı planlıyoruz. Ornegın ucmakdere uzerınden sarkoy gıbı yada edırneye cıger yemeye gıtmek gıbı yada az daha uzun canakkaleye sehıtlık zıyaretı gıbı. Kımler ıstırak etmek ıster ? Ona gore bır plan proje yapmayı dusunuyoruz yer zaman hakkında, boyle bır gezı ıcın sabıt 100 110surat ve tek marsta 100km cıvarı sısmeden gıdebılecek mumkun mertebe su sogutmalı motorlar saglıklı bır seyahat saglar. Evet TT motorcu takımı kımler gelır :)
-
Ben gelirim yer hiç farketmez.. :)
-
Yogunum ama saat zaman günler ve çok yorucu olmayacak ise bende gelmeye çalışırım.
-
Gelirim bende motorum su sogutmali degil ama 200 km sabit 100-110 gitmislig oldu sisme vs yasamadim :)
-
Motorunu taniyan adam oldugu surece sorun yok :)
-
daha once de soylemıstım. nobet vs olmadıgı surece bana da uyar :icon_tup:
-
Olm baris ahmet sizinle konustuk zaten :D
-
Olsun yazalim kalabalik gozuksun :)
-
O bakimdan demedim :) baris sanki ilk defa konusulmus gibi yazmis ahahah :)
-
Zaman ı 1 hafta önce den falan belirlersek gelebilirim.
-
Pesinen soyluyorum sonra yan cizdi gelmedi olmasin 4-5 eylul dugun dernek muhabeterimiz var o hafta sikinti olur ben gelemem o tarihe yapmayin demiyorum yanlis anlasilmasin.
-
Plan tabiki hepimize uyucak sekilde olmali o yuzden konuyu actim :) haftaya ctesi mesela uygunmu ?
-
bende büyük bir zevkle katılmak isterim :D
-
Komutanım motora geri mi dönüş yaptınız?
-
Tarih zaman uyarsa bende gelirim , uçmakderede mangal hiç fena olmaz :)
-
bende gelirim ama pazar olsa daha iyi olur sanki
-
Aynen cumartesi mesaisi olan arkadaslar olabilir pazar olsa katilim sayisida tatminkar olacaktir.
-
Haftaya pazar nasil ozaman ?
-