abi sezon zaten bitti onumuzdeki sene forzayla tam takım alırız inş.
Printable View
Yolda sorumluluk sana ait olur ozaman gelmek istiyorsan ama ben tam takim kullanma taraftariyim
Tekirdag ucmakdere iyidir yaw daha once hic gitmedim hem girmus olurum :)
Daha uzak mesafeler icin 250-400 cc kategoriye geceyim istedigin yere gelirim selcuk :)
Pcx le nerelere gidildi inanamazsin kanka takilma cc ye :)
Ucmakdere uzerinden sarkoy yapalim ozaman millet ? Ona gore cikis saati hareket yeri kararlastiralim. Son hareket yeri tuyap beylikduzu olacakta ondan oncesini planlayalim ?
Bu işi gelenekselleştirin Selçuk abi.. Bende mart nisan gibi scooter alacağım. Diğerlerine katılma şansımız olsun :)
Yapilir Fatih sikinti degil, guzel olur bu tarz geziler. Hoslanirsa grup zaten devami gelir
Benim artcim mevcut , ama artcisi olmayan ve arzu edenlerde getirebilir yada siteden gelmek isteyeni alabiliriz beyler. Guvenlik ekipmani oldugu surece tabi :)
Evet ne diyoruz bu pazar ucmakdereye ?
Ha bu arada yarismaya kartal ilcesinden katiliyorum bilginize :) tuyap kartal 90 km sadece :)
Ne guzel olm ahahhaha gezi daha uzun senin icin
Bu pazar pıst gunu var,ben gelemeye bılırım
Evet beyler dokulun :) kim gelir kim gelmez
Haftaya iyidi bu hafta olmasi yahu..
Ucmakderede bence parasutte iyi olur :)
Giderken cok guzel olacakta donuste yazlikcilar ve gunu birlikciler trafigi felc edecek atraksiyonlu bi donus olabilir :)
Benim ctesi dememin sebebi bu zaten ahmet :) ctesi donus cok ferah olur, pazar ise marmara ereglisi sonrasi senlik :) makasci motorcular goruruz :D
Bu hafta pazara yada ctesiye(trafik donus cilesi olmamasi adina) ne diyoruz millet ? Ona gore plan yapicaz
Hadi beyler nerdesiniz ona gore plan yapicaz