-
The makİna | mazda rx-8
3.bölüm konuğumuz; 2011 model Mazda RX-8 otomobiliyle sevgili Serkan Ur.
Umarım yine salı gününüzün keyifli geçmesine imkan sağlayabilirim ve izledikten sonra suratınızda ufak bir tebessüm bırakabilirim.
Lütfen (rica ediyorum) video klibi izledikten sonra beğenmeyi ve eğer zamanınız varsa yorum yapmayı unutmayın.
Teşekkürlerimle beraber, saygılarımla...
http://www.youtube.com/watch?v=Kf4xHEw-ZwM
-
Ellerine sağlık. Yine harika olmuş kalitesiyle muhabbetinle süresi ile hersey olması gerektigi gibi..
-
Bence yine çok başarılı olmuş emeklerine sağlık
-
Beğeniyle izliyorum videolarını beğeni,yorum yapıldı aynen böyle devam üstüne ekleye ekleye ilerliyorsun.
-
Bu seferki sanırım en başarılısı olmuş. Devamını bekliyoruz.
-
Alışkanlık oldu. Devamın bekliyoruz. Ellerine sağlık
-
Buğra eline sağlık yine güzel ama sanırım öncekiler daha keyifliydi. Mekan ışık farklı kafadaydı ilk 2 video. devamını bekliyoruz. tebrikler.
-
Abi her videoda daha iyisini yapıyorsun.tam tadımlık oluyor videolar.devamını bekliyoruz :)
-
Ben çok sevdim bu konsepti, ilk videodan aldıgım samimiyeti keyfi almaya devam ediyorum, gayet rahat ve istenen format bence, çekilen araçlar için kriter vs var mı, hep pahalı makinalar mı olcak :) ?
-
yine güzel olmuş, bence - 10 bölümde bir mix yaparsan güzel şeyler çıkabilir araya..
-
Eline sağlık yine olmuş :)
-
Teşekkürler Buğra keyifle izliyoruz hem mizahi yönleri hem çekimi bence gayet başarılı.Devamını bekliyor severek izliyoruz :)
-
Yine mükemmel olmuş :icon_tup:
-
Çok doğal ve izlettirici teşekkürler.
-
hoş güzel bir video olmuş.. arkadan itişli en cazip ve en keyifli makinalardan birisi gerçekten..
-
Çok başarılı devamını bekliyoruz.
Videonun ortalarında geçen makina ne acaba ?
-
Tadı damağımızda kalsın diye bilerek kısa tutuyorsunuz sanırım. Çok başarılı.
-
maşallah yine keyifli olmuş serkan azmı taşıdı seni alışveriş arabasında cmc zamanlarında :D
-
Hep elnur'un üstüne oynuyosun buğraaaaa :D
tüm bölümler gibi buda çok güzel olmuş her hafta bekliyoruz :D