-
Ep3 typer 'KNG'
-
maşallah baya temiz diri görünüyor.arka paçalıkları beğenmedim. kaput ve spoiler baya hoş. kazasız belasız
-
Bikac eksik kaldi on pacalik ve bikac degisiklik daha onlarla birlikte daha da guzel olucaktir...
-
Maşallah kazasız belasız jant ve kaput çok yakışmış
-
Facebooktan da takipteyim abi sparco paçalıklar farklı bir hava kattı maşallah kazasız belasız KNG ye :)
-
Maşşallah aracınıza bence paçalıklar değişik bir hava katmış ben sökmezdim sahsen
2 jant seçeneğide bomba ama rpf1 her zaman en iyisidir kazasız belasız :)
-
Masallah son hali cok guzel olmus pacaliklarda ayri bi hava katmis . Bende rpf01ler kalsin diyorum :)
-
Paçalik gerçekten çok kötü olmuş onun dışında enkeilerle birlikte çok güzel duruyor.kazasız belasiz
-
maşallah,paçalık beyaz renk olursa daha iyi durur bence.
-
Jantlar boya ister sanki pacaliklar o zaman daha iyi durur
-
Paçalar takım olmalı
Ben çok beğendim
Maaşallah
-
Yorumlar icin tesekkurler dedigim gibi askerdeyim bikac kafamda yapilcaklar var yapildiktan sonra butunluk saglicaktir herkezin gozunde iki enkeide elimde zaten onlardanda her ikiside fark katiyo
-
Maşallah okanım 10 numara alet :)
-
Maşallah okan araban ciddi güzel dikkat çekici kazasız belasız kullanmak nasip olsun, bende paçalığı yakıştıramayanlardan oldum :)
-
Kırmızı ep3 lerin hastasıyım rpf ler çok yakışmış ,paçalıkları bende pek beğenemedim.
-
-
Maşallah Okan'ım gönlün gibi güzel bir araba yine :) Allah kaza bela vermesin kardeşim :icon_tup:
-
Masallah ates ediyor makina Allah nazardan korusun hayirli teskereler
-
Ateş ediyor resmen her haliyle. Maşallah . Kazasız belasız.