-
,, Bmw e36 coupe 3.20ci 'Magnetism' ,,
-
-
Aynaları dısında mükkemmel.. Masallah..
Fotolar da cok güzel,eline saglık..
-
çok güsell gerçekten.. araba güzel fotoyuda çeken işi bilince böyle güzel karelere ortaya çıkıyo.. başarılı..:icon_tup:
-
-
-
gercekten guzel arabaymis :)
fotograflarda cok guzel ellerine saglik.:) sadece arkadan cektigin bir fotograf var arabanin altinin tam gorundugu,o ftografi begenmedim aracin pasli egzozu vs. pek hos gozukmuyor.
yalniz arac sahibine birkac tavsiyem olcak :)
bagajdaki M logosu olmamis direk ve net,egzoz hernekadar guzel gozuksede konum olarak biraz kotu gibi tampon gitgide siyahlasicaktir degisse guzel olur :)aynalar goze batiyo,birde farlardaki ledler baglantidan cikartilirisa dahada guzel durcagina eminim.
D.Not;
amma yazmisim ehaudhsaduha :D
-
yorumlar için çok teşekkürler... :)
onurcm önerilerin araç sahibine iletilicektir :D
-
-
hem araç hemde resimler çok başarılı :icon_tup:
-
tehlikeli duruyor her zaman sevdim bu bakışları.. çok güzel kareler yakalamışsın ellerine sağlık..
-
cok gzl ya sewıorm e36 ları bı motorsport jant bıde m ayna dewam masallah
-
muhtesem ötesi gerek arac olsun gerek resmler cok cok basarılı kazasız belasız ;)
-
-
-
Bu aracın sahibiyle ufak bi sohbetimiz olmuştu,Hondacı olduğunu ve daha BMW ye alışamadığını söylemişti ama alışmışa benziyor :)
Çok güzel bi araç fotolarda süper olmuş eline sağlık çalışmalarını yakından takip ediyorum :)
-
amerikada olsak arka planda exhausts mufflerss carburators yazan grafiti belalar olur canımmm türkiyemdedde ***** eksoz+boya ve pasta cila... Arka plan seçimini daha farklı bi yerde yapsaydınız bence çok daha güzel olurdu... Araba çok güzel elinize sağlık soner..
-
teşekkürler.. kesinlikle aracın hakkını veriyor emre abi :icon_tup::)
utkucum burası türkiye :D :hahaha:
-
Ellerine saglık Soner ;)
Cok güzel bir otomobil, cok begendim, masallah sahibine :)
Aynalar, egsoz degismeli, far ledleri iptal edilmeli...
O zaman kusursuz olur ;)