-
Köprü, otoyollara zam
http://www.sozcu.com.tr/2016/gunun-i...e-zam-1027427/
Hayırlı olsun.
Bu arada geçen seneye kadar gelir vergisi ilk dilim sınırı (%15) asgari ücretin yıllık maaşı kadardı. Yani asgari ücretli hiçbir zaman bir üst dilime (%20) girmiyordu.
Bu sene bu dilim sadece %3 arttı. Bu şu demek asgari ücretli ve benden daha çok vergi kesilecek, belli bir aydan sonra asgari ücretli "hop bu maaş neden düştü" diyecek.
1300 TL hayırlı olsun......
-
1300lü şak şakcılar kına yaksın totoş götemeşler
-
Müstehak kelimesini armağan ediyorum .
-
Daha yemesi gereken insanlar var. Bu kadar es dost akraba ahbap nasil doyacak. ?
Onun disinda 1300 tl de bir yerden cikacakti elbet.
Daha bu baslangic. Devami gelecek. Bekleyin.
-
Vergileri de arttı yani alım gücü değişmeyecek aslında
-
sadece guluyorum :) artik degisik fantaziler deniyorlar ustumuzde
-
sevmeyecekleri eşeğe semer vurmazlar.
-
İstikrar güzel şey. Severek kullanıyoruz.
-
Alım gücü daha da düştü üstüne üstlük bir de küçük esnafın işi iyice zorlaştı keşke zam yapmasalardı.Küçük esnaf şimdi hem çok vergi ödeyecek hem her şeyin maliyeti yükselecek hem işçiye fazla para vericek ama sonuç olarak sattığı ürüne çok fazla zam yapamayacak çünkü yaparsa ürünleri satılmayacak güzel ülkem benim
-
Elektriğe,otoyola ve rakıya 2016 itibari ile zam yapıldı. Asgari ücret ne s.k.me arttı?
-
daha fazla zam istiyoruz oleyy :D
-
zamlarla seviyeli birlikteliğimiz tam gaz devam evlenmeyi düşünüyoruz :D :D
-
Adamlar Real Madrid gibi, düşene bile acımıyorlar 8 tane atıyorlar.
-
kaba bi hesapla verdiklerinden daha cok aldilar.
Cocuk kandiriyorlar bildiginiz ,okadar yaygara koptu asgari ucret zamlandi cart curt diye ee ne anlami kaldi simdi.
-
Daha bunlar bişey değil bence. Nice zamlara iskikrarla :D
Sövüpte günaha girmeyelim lütfen
-
Dun gece gectim kopruyu 4,75 yazinca igh dedim
Artik otoyol ve kopruden gecerken sahinci gibi direksyonda yan oturucam :)
-
Bunun böyle olacağı belliydi... Daha durun; yeni başlıyoruz.
-
2008 den beri gelir vergisinde oynuyorlar zaten, en az enflasyon kadar artırmaları gerekirken hep daha düşük arttırıp vergiye erken girmemisi sağlıyorlar, kimsenin ruhu duymuyor.
-
o degılde 4,75 kopru mu olur vıcdansızlar. kopru kendını amortı ettı hatta rıvayete gore 3. turu atıyor. sıgaraya alkola verdıler zamı. sonrada mıllet kacak sıgara ıcınce nıye ıcıyorsun para bılmem nereye gıdıyor derler.