Fahri müfettiş cezasına itiraz sonucu
Merhaba arkadaşlar geçende aracıma fahri müfettiş denen şahıs trafik levhasına uymamak maddesine göre yazmış sulh ceza mahkemesine itiraz dilekçesi yazdım ceza tutarı 88 TL, biraz inat meselesi yaptım akşam trafiğinde sıkışık dur kalk yapılan yerde bu cezayı bana yazmış, mahkemeye kural ihlali yaptığıma dair görüntü video varsa tarafıma ibraz edilmesini yoksa cezanın iptal edilmesini arz ederim şeklinde bir dilekçe yazdım mahkeme fahri müfettiş büro amirliğine sormuş buranın avukatı da delille ilgili hiçbir şey yazmayıp "modern toplumlarda fahri müfettiş gerekli" tarzı kopyala yapıştır tarzı cümleler yazmış sonuna da vekalet ücretinin itirazcı üzerinde bırakılması gibi birşey yazmış mahkeme de cezayı iptal etmeyip ücretlerin itirazcı üzerine bırakılmasına gibi birşey yazmış sonuç olarak 88 TL'lik cezaya itiraz ettik 360 TL vekalet ücreti istiyor şimdi avukat şaka gibi, mahkeme yazısını bulamıyorum gönderilen yazıda mahkeme giderleri bi tutar altında olduğundan hazineye bırakılmasına gibi bir yazı yazıyordu ne oluyor bu bilgisi olan arkadaşlar var mı ? Teşekkürler.